MENY
×
Tilbake |

K2 Performance Rød Beskyttelse 3-Pak

NOK 379,-
K2 rulleskøyter, ski og snowboards

Godt å vite

Zoom
Vennligst velg størrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Lett og god beskyttelsesett for håndledd, albuer og knær. Laget av åndbart mesh-matriale og elastiske stropper. Håndleddsbeskytteren kommer uten elasktiske stropper for bedre holdbarhet.

  • Ventilert og fleksibel mesh-materiale
  • Lange elastiske stropper og forbedret D-ringer for bedre justering og passform.
  • Ekstra polstring
  • Voksen størrelse

Godt å vite

Omtaler

Jeg er skuffet. Tenkte på K2 som en bedre merke, men følelse er helt motsatt. Det ser ut som at knebeskyttere er sydd litt skjev, og sitter skjev og dårlig på kne (sammenligner med andre billige gamle beskyttelsene). Jeg har bestilt str.L, og hengene mine er litt mindre en gjennomsnitt. Håndledd beskyttelse får jeg så vid på og “låse“. Knebeskyttere har korte stropper, så hvis jeg får det å “låse“, er det ubehagelig stramt. På albuens beskyttelse er stroppene for lange (har en vanlig kropp, etter størrelsesguide er jeg på grense mellom M-L).
Roman Vesely (HARSTAD)
01-06-2016
Stemmer: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med settet fra K2. Hvis man oppdager en defekt på et produkt man mottar, oppfordrer vi til at man kontakter oss med det samme. Hvis defekten kan illustreres på bilder, vil vi meget gjerne ha at disse blir sendt til email@skatepro.no, husk å opplyse ordrenummer ved henvendelsen.
/Mads
Godt fornøyd. Strikket på Albue beskytteren var alt for stor for en hånd med ''vanlig'' størrelse, men det går eventuelt an å sy den inn litt.
thor martin franksson (Kristiansund N)
11-06-2014
Stemmer: 4 av 5 mulige!
K2 Performance Beskyttelses 3-pak er rigtigt fine og virker solide. Den eneste klage er, at jeg efter størrelsestabellen skulle ligge lige på grænsen mellem small og medium, og trods det, at jeg så købte en medium, er de absolut det mindste. Large ville have passet bedre. Ellers gode
Berit Andersen
07-01-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
super fine
Dorthe Marie Østergaard Hertz (Silkeborg)
18-06-2014
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Super godt sikkerheds udstyr.
Jonas K. (Thyborøn)
27-05-2014
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Jeg er fint tilfreds :) bortset fra at jeg synes man sveder inden under beskyttelsen. Jeg er 157 høj og vejer 58 kg, købte først sættet i small, det var for stramt hvis jeg skulle dække velcrobåndet helt. Returnerede det og fik i stedet sættet i medium. Nu passer håndleds- og knæbeskyttere perfekt, nu er albuebeskytterne bare for store, så dem kan jeg ikke kke bruge. Men er fuldt tilfreds, det sidder behageligt, dog er der ikke så god ventilation så man sveder lidt i det.
J. Bagge (Kalundborg)
23-05-2014
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Alt var ok ;-) Tak
Tomasz Knuth (Ishøj)
13-05-2014
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Har inte ramlat än, så jag har sluppit testa dom på riktigt. Men dom sitter bekvämt och det känns som ett gedigert kit om olyckan skulle vara framme.
C. Green (Växjö)
27-09-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Armbågsskydden sitter fruktansvärt dåligt. Knäskydden gick sönder efter ett par åk. Enda som är Ok är handledsskydden som fungerar mycket bra.
Joakim Wall (Stockholm)
14-10-2014
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hej!

Va tråkigt att höra att knäskyddet har gått sönder.
Du får gärna skicka hos en bild på det till email@skatepro.se

Så vill vi se på det och behandla din reklamation.

Vänliga hälsningar
Martina
Bra skydd, dock sitter armbågsskydden lite löst och det borde då vara mer kardborre att fästa i så att man kan ha dom hårdare.
Johanna K. (Norrköping)
08-06-2014
Stemmer: 3 av 5 mulige!
hi there, I'm not very glad with them. They don't fit me, they are too big or loose.
XABIER GOMEZ SEDANO (Bilbao)
18-11-2015
Stemmer: 3 av 5 mulige!