Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Pro Wraith Team Edition Longboard Deck

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Madrid Skateboards sparer ikke på noe verdens ting når det gjelder å lage decks til longboards som går knallfort Downhill. Og med Wraith-decket her i en Team Edition, så får du her et allsidig deck som også blander seg perfekt sammen med andre grener innen longboarding - som f.eks race og freeride.

Wraith Team Edition Longboard Deck har blitt utviklet i samarbeid med to av Madrid sine egne dyktige team riders, Cam Brick og Matthew Deitch. Disse gutta har hjulpet til med å forme dette flotte longboard-decket. Her får du b.la. sjansen til å montere et par trucks som vil kunne tilby mange muligheter til hjulbasen din, du kan nemlig skreddersy den her til alt fra 63.6 cm - 68.6 cm (25" - 27"). Den fyldige rocker gjør ditt ride mer komfortabelt, mens W-konkavformen hjelper til med å skape stabilitet ved store slides.

Til slutt har decket fått et lag med Formica, noe som tilføyer ekstra stivhet og stabilitet. Decket har også dype hjulbrønner som gjør det kompatibelt med mange forskjellige hjulstørrelser.

Spesifikasjoner

Akselavstand:
26" (66cm)
Deck lengde:
35" (88.9cm)
Deck bredde:
9.625" (24.4cm)
Deck materiale:
Lønn, 8-lag
Tilleggsmatriale:
1-lags, Formica
Deck spesifikasjoner:
Hjul fordypninger, Directional
Kjøre Stil:
Downhill

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro