Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Overland Komplett Longboard

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Overland ble skapt etter flere lange samtaler med Loaded sine ambassadører. Mange av dem ønsket et mer allsidig brett slik at de kunne kombinere flere av de ulike stilene innen longboarding - alt i et brett.

Dette er en blanding av 2 decks fra Loaded; Kanthaka og Tesseract. Kanthaka er et mer teknisk freeride og street-triksende board, mens Tesseract er favoritten blant mange når det gjelder downhill. Loaded og deres team ønsket å finne den magiske grensen mellom disse to, og resultatet? Overland.

Overland er nesten som en lommekniv i måten det kombinerer longboarding og skateboarding på. Overland vil sørge for at dine freerides blir fulle av deilige slides med et komfortabelt fotfeste i konkavformen. Samtidig vil den retningsbestemte oldschool- bassengformen gi deg noen flotte bowl -og skateparkopplevelser.

Decket er bygget med et lag av vertikallaminert bambus som sørger for så å si en ubøyelig flex. Dette er et lag som har blitt laminert mellom 2 lag av triaxial fiberglass - bunnsiden har et lag med termoplastisk uretan som gir en lav friksjon. Derfor egner Overland seg perfekt til å slide på rails med. I tillegg vil også dette laget i bunnen dempe vibrasjoner.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck lengde:
37" (94cm)
Akselavstand:
21.25" (54cm)
Deck materiale:
Bambus, 5-lag
Tilleggsmatriale:
Epoxy, Glassfiber, 3-ply
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail, Directional, Hjul fordypninger
Griptape:
Pre-gripped
Hjuldiameter:
69mm
Hjulbredde:
39mm
Hjulhardhet:
83A
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
Freestyle, Freeride, Park og Ramp, Cruise, Carving
Vekt:
1600g

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro