Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Hunter Komplett Longboard

(90)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Det konkave decket har mye flex, som både gir mulighet for å kjøre oppover bakker og cruise strandpromenaden som en drøm. Deckets fleksibilitet gjør det morsomt å svinge og carve, og den store avstanden mellom hjulene minimerer risikoen for, at du treffer dem med dine føtter (shoe-bite).

Spesifikasjoner

Deck bredde:
9" (22.9cm)
Deck lengde:
44" (111.7cm)
Deck materiale:
Canadisk lønn, 7-lag
Deck spesifikasjoner:
Pin tail, Hjul fordypninger
Griptape:
Pre-gripped
Risers:
14x8mm
Truck størrelse:
152mm (6")
Cushioning:
95A, SHR
Hjuldiameter:
70mm
Hjulbredde:
42mm
Hjulhardhet:
80A
Hjulmateriale:
PU støpt, SHR
Kulelager presisjon:
ABEC-5
Konkav:
Lav
Kjøre Stil:
Dancing, Cruise
Maks brukervekt:
90 kg
Vekt:
3200g

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (90)

Bra brett, til en billig penge!
Alexander Groven (Hønefoss)
06-05-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Veeeeldig bra longboard! Begynte med longboard fordi jeg følte at skateboard gikk for sakte til cruising. Dette boardet er perfekt til cruising. Svinger lett og enkelt med det. Er litt tungt å ta med høye oppover-bakker, men ellers er det veldig bra. Alle vennene mine synes det er veldig bra og av god kvalitet. Tokk veldig kort tid før det kom, ble veldig overrasket, ingenting å klage over!
Ove Jacobsen
19-06-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Det tok sin dit før det kom. men det stemmer nok at the er en liten streik på posten i Norge. Ellers Fornøyd. Bra kvalitet..
Birgitte Eriksen (Åsgårdstrand)
26-05-2010
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Rigtig godt board. Da jeg bestilte sendte de det samme dag. Er rigtig glad for det. Det kører virkelig godt og drejer også helt vildt godt synes jeg. Generelt bare et rigtig godt board. Har kørt en del på det allerede og det fungerer rigtig godt. Jeg har aldrig kørt på longoboard før og jeg lærte det efter 10 minutter. Dette board kan kraftigt anbefales.
katrine lundin
05-03-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Virkelig dårligt board. fik det og det var pisse skævt Jeg skrev til dem og de sagde jeg bare skulle stå på det lidt men det hjalp ikke her står jeg idag med et ubrugeligt longboard der næsten ikke kan dreje og er pisse skævt
Kasper Hansen
01-03-2014
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er da super ærgerligt! Hvis du stadigvæk er utilfreds med boardet og mener at det endnu ikke kører optimalt, så er du selvfølgelig velkommen at sende os en mail igen, med nogle tydelige billeder som viser hvor du mener fejlen er. Så vil vi gerne kigge på det igen. :)
/Sara
Hurtig ekspedition , varen opfylder desværre ikke de krav til det brug vi ønskede det til , havde spurgt inden om det kunne bruges på den type asfalt som vi har omkring vores hus, og det mente i, men nej desværre går det ikke så godt , øv øv, og det finder vi jo først ud af når det er taget i brug :-( ærgerligt
Marianne Sundby Kirkedal (Tårs)
13-01-2014
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Jeg synes det er et godt board, det er et rigtig fedt design, og det kan godt køre hurtigt. Men det drejer bare ikke særlig godt, så det er et lille minus.
Nikoline Hansen Guldbrandt
28-09-2013
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Rigtig godt bord, MEN det drejer meget svagt
jonas kaldahl
07-09-2013
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Super lækkert board. Nemt at lære at stå på. God kvalitet til prisen! Fem hjul.
Daniel Hedemann Hansen (Årslev)
13-08-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
super godt board! har haft ingen problemer med det og har næsten stået på det hver eneste dag i mindst 2 timer i 6 uger nu! ingen problemer overhovedet, det er meget let at stå på og indtil videre ingen dårlige ting jeg har opdaget! :) helt klart anbefalet ;)
Thomas Rytter (Hillerød)
25-07-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Hej jeg er en dreng, der aldrig har stået på det før. Og det er meget let at stå på. Og det er intet galt med det. Og der er hurtig levering på det. Og jeg lærte at stå nogenlunde på det på 1 dag :) Hilsen Andreas Henriksen
Andreas Henriksen (Skårup Fyn)
05-06-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg synes den er rigtig god at øve bruge. Og jeg har altid været dårlig til at skate og bare i det hele taget at stå på boards. Men lærte med det samme at køre på dette det er nemt at Dreje når man har fået den kørt til. Og den er hurtig at komme frem med, pga dens store hjul. Jeg giver den 5 fordi leveringen gik hurtig og så er den bare super dejlig! :-)
Maria juliane johnsen
03-06-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Super godt begynder longboard da det ikke drejer så hurtigt eller skarpt. kuglelejerne er heller ikke så hurtige, men dem kan man bare udskifte hvis man vil køre hurtigere. Det samme med Hjulene de er 70mm og 80A så de køre også hurtigt, men hvis du vil køre hurtiger så forslår jeg Mindless shifta wheels. Boardet skal lige køres til i starten, så den drejer lidt nemmere. Plusser +: langt (hvis man kan lide det) store hjul Meget bøjligt pænt billigt - drejer ikke så skarpt Alt i alt så er det et godt board og det får 5/5 på grund af prisen:)
Magnus Bjerager (Roskkilde)
14-04-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Det er fedt at levering sker hurtigt og man altid får den forventede vare. Super professionelt.
Helle Borel (Solrød Strand)
30-09-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 90 omtaler
SkatePro