Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Savant 165 Longboard Truck

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Paris Truck Co har arbeidet hardt og fokusert med å perfeksjonere deres Savant truck til longboards. Denne trucken har en ny vir på noen av de sentrale funksjonene.

Den største endringen må være at dette er nå en truck som har en fullsmidd hanger, i motsatt til den standard utgaven som har støpte hangers. Dette har dermed blitt en mye sterkere truck som også er mer presis i både kontroll og toleranser. Pivot-pinen er inspirert av downhill race og er her mindre i størrelse. Dette gjør det mulig for Paris å bruke en kraftigere pivot cup foring, noe som sørger for en bedre vibrasjonsdempende effekt samt et mer jevnt ride.

En annen stor endring må være det panterte Captive Axle Lock system som låser akslene mye bedre fast til hangeren. Dette sørger for noen rette trucks som holder seg lengre enn andre systemer. Designet omkring ved kingpinbolten har blitt betraktelig forbedret for å hjelpe til med å fjerne "slops". Så når du nå skal utføre slides og ut på downhill rides med Paris Truck Co, så vil du garantert føle mer stabilitet ved høy fart.

Spesifikasjoner

Truck størrelse:
165mm (6.5")
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger
Antall per pakke:
1
Materiale:
Aluminum 6000 Series
Monterings bolte:
Ikke inkludert
Cushioning:
90A
Hanger Grad:
43°, 50°

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro