Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Jade Roller Derby Skates

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Disse skøytene fra Chaya er midt i blinken for både nybegynnere som skal starte med roller derby, og til skøyteløpere som er på utkikk etter low-cut quadskøyter som har en utmerket ventilasjon. Disse skøytene tilbyr en perfekt plattform, uten å sprenge bankkontoen. Det ekstra kule er at hvis finner ut av at roller derby er noe for deg, så kan du alltids oppgrader platen, hjulene og andre deler for å skreddersy ditt eget personlige setup.

Disse støvlene er formet som sneakers i en lav profil og kledd med polyuretan-nanolær som er deilige og myke, men også svært holdbare mot f.eks. kontakt med derbygulvet eller andre roller derby-ryttere. Poron/EVA-polstringen er skikkelig myk og disse skøytene er så vanvittig komfortable at du helst ikke vil ta dem av deg. På toppen av kransekaka for å gi en enda bedre passform, så har Chaya laget støvlene og foringen varmeformbar. Dermed vil de føles ut som en del av føttene. Støvlene er laget med low-cut for å optimalisere manøvrerbarheten.

Shari 3.0 platen på disse Jade-skøytene kommer med en blanding av nylon og fiberglass som er både slitesterkt, holdebart og lettvektet. Med muligheten til å påmonteres sammen med de fleste Chayastøvlene som har 'Dual Center Mounting', noe som lar deg vinkle støvlene til din spesifikke og foretrukne stil oppå platen. Power-tåsystemet sørger for at du får mer kraft, fart og kontroll. I tillegg er skøytene veldig responsive og forutsigbare, slik at du raskt kan skifte retninger.

Jadeskøytene kommer med trucks som er laget i aluminium og har en vinkel på 20º.

Utstyrt med Octo Propel -hjul som er brede og har et utmerket grep. Disse måles til hele 92A i durometer.

Chaya Controller sin tåstopper gir deg ekstra kontroll og manøvrerbarhet. Semimyke Jelly Interlock -foringer skaper en perfekt balanse mellom komfort og kontroll. Wicked ABEC7 kulelagere leverer et raskt og uanstrengt rull på skøytene.

Spesifikasjoner

Plate materiale:
Fiber, Plast, Kompositt

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (3)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (3 produktomtaler)

SkatePro