Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

I utvalget av noe litt over middels derby-spesialiserte quadskøyter, så finner man disse Topaz-skøytene fra Chaya. Disse skøytene tilbyr en perfekt plattform, uten å sprenge bankkontoen. Det ekstra kule er at hvis finner ut av at roller derby er noe for deg, så kan du alltids oppgrader platen, hjulene og andre deler for å skreddersy ditt eget personlige setup.

Disse støvlene er formet som sneakers i en lav profil og kledd med polyuretan-nanolær som ikker bare er deilig og mykt, men også svært holdbare mot f.eks. kontakt med derbygulvet eller andre roller derby-ryttere. Poron/EVA-polstringen er skikkelig myk og disse skøytene er så vanvittig komfortable at du helst ikke vil ta dem av deg. På toppen av kransekaka for å gi en enda bedre passform, så har Chaya laget støvlene og foringen varmeformbar. Dermed vil de føles ut som en del av føttene. Støvlene er laget med low-cut for å optimalisere manøvrerbarheten.

For disse Topazskøytene så har Chaya valgt sine egne Zena-plater. Disse har kjempegod holdbarhet, i tillegg har de også en lav vekt. Kompatible med Chaya sitt unike 'Dual Center Mounting', noe som innebærer at du kan vinkle støvlene til din egen spesifikke og foretrukne stil oppå platen. Power-tåsystemet sørger for at du får mer kraft, fart og kontroll. I tillegg er skøytene veldig responsive og forutsigbare, slik at du raskt kan skifte retninger.

Topazskøytene kommer med trucks som er laget i aluminium og har en vinkel på 20º.

Utstyrt med Octo Propel -hjul som er brede og har et utmerket grep. Disse måles til hele 92A i durometer.

Chaya Cherry Bomb sin tåstopper gir deg ekstra kontroll og manøvrerbarhet. Semimyke Jelly Interlock -foringer skaper en perfekt balanse mellom komfort og kontroll. Wicked ABEC7 kulelagere leverer et raskt og uanstrengt rull på skøytene.

Spesifikasjoner

Plate materiale:
Aluminium

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (2 produktomtaler)

SkatePro