Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Poron Pushin Cushion

(1)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Opplever du nummenhet i føtene av og til fra vibrasjonene som kommer på dine daglige kjøreturer? Da kan dette være noe for deg - Fra Loaded Labs kommer nå Poron Pushin Cushion som er laget av Poron.

Tanken bak utviklingen av dette materiale for bruk til longboards var for å gi riders et mye bedre grep, respons og board feel - og man kan si med hånden på hjertet at dette Poron produktet gjør akkurat det.

Dette 3 mm (0.12") tykke arket med Poron XRD viskoelastisk dempende skum gjør underverker for cruiser setups fordi det demper vibrasjonene fra overflaten, noe som vil gjøre turene betraktelige mer jevne i kjøringen. Dette er også godt til bruk med andre typer boards, på grunn det kan brukes til å oppbygge for eksempel konkav, footstops og faux drops.

The Pushin Cushion kommer med et lag av high-bond som er et permanent klebemiddel og er like enkelt å installere som et ark med griptape.

Egenskaper:

  • Lengde: 100 cm (40")
  • Bredde: 25 cm (10")
  • Vekt: 289 gram (10.2 oz)
  • Materiale: Poron XRD dempende skum som blir hardere ved anslag.

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

virker godt, lykkedes mig dog ikke at få gjort det pænt, eller griptapen efterfølgende hahah. men hurtig levering som altid!
steffen nørholm (Aalborg Øst)
21-06-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro