Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Griptape

(12)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Griptape passer til den originale Penny boards. Gjør din Penny board unikt med denne griptape.


22" x 6"

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (12)

Passe fornøyd med dette. Gir godt grep til Penny-boardet, men føles litt unødvendig. Sjelden man gjør noe med Penny som krever grip-tape. (Hvertfall etter min bruk) Tenker at det ikke er nødvendig med det på en cruiser. Produktet i seg selv er greit å få på brettet og virker til å tåle en del.
Steffen Tangen Fossun (Tyristrand)
14-06-2016
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Nice accurate fit, glue will have plenty of time to Cure since its feb and snow outside :)
Roy Nordstrand (Ytre Enebakk)
02-02-2016
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Gir god gripe evne, men tapen løsner og tåler ikke å bli fuktig.
Haakon Solem (Fagerstrand)
28-10-2014
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hei Haakon
Originalt kommer ikke Penny-boards med griptape og på grunn av den ruglete overflaten vil det være luftbobler under griptapen. Dette kan føre til at griptapen ikke sitter like godt som den ville gjøre på en glatt overflate hvor alt lim har kontakt med overflaten. Griptape slites mye fortere ved utsettelse av fuktighet og vi anbefaler ikke at man bruker brettet når det regner eller er blødt ute.

- Petter
Hej skatepro. jeg har lige sat mit griptape på mit Penny og det vil ikke side fast og jeg har tjekket at boardet var tørt og det var det der var heller igen luftbobler. den får 3 stjerner fordi at det ikke vil side fast
andreas holm juel nielsen (Kjellerup)
17-12-2014
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det lyder ikke så godt. Det kan være svært at sætte griptape ordentligt på, specielt på Penny Boards, da toppen af decket har et specielt design. Det er derfor vigtigt, at man lader griptapen sætte sig og lader limet størkne, inden man tager det i brug. Du må meget gerne kontakte os på email@skatepro.dk med nogle billeder af det, samt ordrenummeret det er købt på, så skal vi nok se på om der evt. skulle være noget galt med det griptape du har modtaget. / Martin
Det falder hele tiden af..
Mads Kjøge Hansen (Hammel)
24-09-2014
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er vi kede af at høre! Griptape skal selvfølgelig sidde godt fast og ikke falde af. Når man sætter griptape på Penny boards, skal man være meget opmærksom på at boardet er helt rent, og samtidigt sørge for at der ingen luftbobler er under tapen. Derudover er det vigtigt at man lader limen tørre helt inden man tager boardet i brug. Du er selvfølgelig meget velkommen til at sende os en mail på email@skatepro.dk med billeder af det, samt ordrenummeret det er købt på. Så skal vi nok se nærmere på det. /Martin
Hurtig levering
Sanne Jensen (Slagelse)
10-06-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Snygg design och hyffsad bra passform. Dock så sitter klistret väldigt dåligt. Går säkert att ha på någon egen sorts klister efter.
Jacob L. (Smedjebacken)
12-07-2017
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med klistret på denna griptape. När man monterar en griptape är det väldigt viktigt att man sätter den på en ren yta, annars kan griptapen släppa ganska snabbt. Kontakta oss gärna på email@skatepro.se eller 0770-171070 så ska vi se på detta.
/Niklas
Too small But oh so sticky!
Mikael S. H. (Umeå)
05-07-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Did what it says on the tin
Kelly Smith (Bolton)
04-06-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Lepení bylo jednoduché,výřez až na pár milimetrů sedí, takže pohoda.
Agáta Kotábová (Nové Město)
23-09-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Das Penny Griptape ist super. Es klebt gut auf dem Brett und ist leicht anzubringen. Es erfüllt seinen Zweck, sicheres fahren ohne zu rutschen.
Lisa L. (Greifswald)
22-01-2016
Stjerner: 5 av 5 mulige!
ei pysynyt kiinni laudan päällä
aaro järvinen (Vantaa)
11-06-2014
Stjerner: 2 av 5 mulige!
SkatePro