Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Ophira 45 Roller Derby Plate Sett

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Ophira 45° plate-settet fra Chaya er virkelig et seriøst powerhouse av et plate-sett. Bygget for harde kamper på Derby banen. Med en vekt på kun 545 gram per komplette plate (str. 6) så er de absolutt i lettvektsklassen. Dette er på grunn av at de er laget i 7075 aluminium som ikke bare er veldig lett i vekt, men også veldig sterk med en god holdbarhet.

Ophira plates kommer med Dual Center Mount systemet, som er unikt for Chaya. Et to-bolt monteringssystem, som gjør det lett å montere dem til Chayas sine støvler. Boltene er en del kraftigere enn de normale systemene. Derfor er disse boltene med på å bidra til en økning i styrken med hensyn til forbindelsen som er mellom platen og støvelen.

Ophira plate-settet kommer med helt normale hangers, med hjulmontering, gjenger og mutter. Litt langsommere å skifte i forhold til noen av Chayas raske akselsystemer, men til gjengjeld er de veldig sterke og kjent blant de fleste.

Chaya har utviklet et Power Toe System, som sikrer et langt bedre push og optimal kontroll.

Cherry Bomb Toe Stopperen er plassert sentralt for å kunne utnytte mest mulig av energien i kraftoverføringer, i tillegg til å sikre bedre balanse og mer kontrollerte nedbremsinger. Den flate profilen på toe stopperen gir et optimalt grep og en fantastisk holdbarhet.

Dette er 45° versjonen av Shiva plate-settet, som er veldig smidige og responsive. De reagerer raskere på input fra skateren og krever ikke så mye energi å bruke som i forhold til andre plates.

Funksjoner:

  • Jelly Interlock SHR PU-Cushions.
  • Ekstrudert og CNC metalldeler gjør at veldig sterke.
  • Grafiske detaljer som utskåret med laser.

Spesifikasjoner

Plate materiale:
Aluminium

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

Love them
ESTER PEREZ RIBA (Aarhus V)
11-05-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
These plates are light as all get out! I love the way they feel and move under my skates.
Robert Ahlness (Coconut Creek)
05-07-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro