Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Electric Komplett Longboard

(4)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres

Beskrivelse

Vi beklager, men denne beskrivelse er kun tilgjengelig på engelsk foreløpig.
Vis engelsk beskrivelse

Spesifikasjoner

Type / Stikkontakt:
EU
Vis alle

omtaler   (4)

Har en venn som har dette produktet, han var veldig fornøyd samme som jeg var når jeg prøvde det. Brettet går i 30 km/h nytt, men etter tid så har brushless motoren bare dødd dag etter dag. Nå som brettet bare går i 10 km/h pga er han ikke så veldig fornøyd. Han elsket dette brettet fra dag 1 og ble veldig skuffet over hvor mye penger han har brukt på dette brettet i forhold til hvor lite penger han tjener. Så alt i alt er dette et supert brett som får deg til og føle som en gud på veien. Brettet burde garantert gå ned i pris, fordi fra min side så blir det litt gambling om det blir dødt eller om det holder seg bra.
Benjamin B. A.
15-05-2017
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hei Benjamin
Det høres ikke helt godt ut at motoren virker dårligere og dårligere for hver gang det tas i bruk. Stary har hatt noen utfordringer med sine produkter siden de lanserte kickstarter-kampanjen, og den første modellen har hatt en del feil. Derimot skulle alt dette være rettet opp på den nyere modellen, som vi forselger i dag ;)
Den va bra, fram tills batteriet inte ville inte ladda mera..
Javier V. E. (Farsta Strand)
28-06-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Väldigt nöjd! I dagens läge är det väldigt svårt att få tag i en elektrisk longboard. Trenden är ny, därav finns inte många recensioner ute av de billigare alternativen, Stary hamnar någonstans i medelklassen - inte dålig och inte wow. "Stary" har fått väldigt dåliga recensioner av andra pga deras bemötande av den kickstarter kampanj som starta, t.ex ingen av de som hade varit med och lagt pengar för en Stary fick dem aldrig osv. Men för de du får för priset skall man vara nöjd över. 11-15 km beroende på fart 1-4. 2 timmars laddningstid och bra kvalitet. Två saker behövs dock reservhjul och en bättre laddare, den känns som att den lär gå sönder först. Sammanfattningsvis en bra longboard. -Skatepro, hör av er gällande reservhjul o laddare vill köpa detta, för längre livstid påmin Stary. //Adrian H
Adrian H. (Lund)
29-05-2017
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Très bon produit, complètement satisfait.
DELEBECQUE Alexis (Estillac)
26-03-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro