Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

City Beskyttelsesbukser

(19)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

De siste årene så tykkelsen av beskyttende polstring blitt tynnere, men mengden av beskyttelsen har blitt bedre og mer effektiv. Dette har satt i gang en bølge med beskyttende produkter som nå har en lav profil. Dermed kan f.eks. beskyttelsebukser som disse også brukes under dine vanlige klær uten at det nesten er merkbart.

Citybuksene fra Ennui er laget med high-tech materialer som vil virkelig gi deg en god beskyttelse i nøkkelområdene ved hoftene. Det smarte Poron XRD materialet har en fantastisk støtabsorbering som vil hjelpe til med å minske påvirkningen av slag, dette vil ha en merkbar og positiv effekt for brukeren.

Ennui har brukt pustende materialer som også er funksjonelle - Selv når de blir utsatt for kalde værforhold. Dette betyr at du kan bruke disse beskyttelsesbuksene til alt fra skateboard, skiløp eller sparkesykkel. Driver du med aktivitet som innebærer fall og slag, da er disse beskyttelsesbuksene noe for deg.

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (19)

Perfekt størrelse, kjøpte S, strikken på låret er litt for stram men ellers bra.
Marta Synowiecka (Sortland)
27-02-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Ingen størrelsesguide på disse så jeg kjøote en small. Jeg er en damestr 38 og kan meddele at de er noge stram over lår og hofte :( Ellers gjør de jobben de skal og er ingen plage!
Kamilla S. (Hakadal)
14-03-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Jeg havde ikke forstået at det var en mandemodel så der er en gylp, men den er lukket med velcro så det betyder ikke så meget. De er super fine og jeg bruger dem under træningsleggings, men om sommeren ville jeg nok bare have cykelshorts under dem :) Har en lidt stor numse og lår, og de strammede lidt i kanten starten i en small. Men en medium ville være for stor
Rebecca H. (København S)
17-09-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Beskytter haleben og leddene hvor lårben møder hofte. Super lækre!
Nicki E.
14-04-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Super godt produkt. Lidt små i størrelsen. Jeg havde læst mig frem til, at man i crashpants skulle have en lidt mindre størrelse, så jeg bestilte en M, hvor jeg normalt bruger L. De sidder super fint dog, lidt stramme, men elastikken gør at jeg sagtens kan have dem på. Dog vil jeg anbefale at man bare går efter den størrelse man normalt bruger. Under skibukserne er de meget behagelige at have på og de beskytter som de skal. Der er mulighed for at flytte halebensbeskyttelsen, samt tage den helt af. Der er god beskyttelse i hofterne og siden af låret.
Mikkel B.
16-01-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Först blev jag besviken då de satt väldigt hårt kring låren. Det var storlek large, och det brukar funka. Sedan provade jag att ta på dem under understället, och då gick det bättre, även om det blev krångligt vid toabesök. Men det känns ändå bra att ha dessa skydd ifall man skulle gå ikull i skidbacken då jag börjar komma upp lite i åren.
Jan Torberntsson (Torslanda)
06-02-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Very good product
Joanna Li (Blaine)
02-09-2019
Stjerner: 4 av 5 mulige!
As an older (40+) skateboarder I'm at the age where my hips take serious damage. Theses shorts are perfect for my needs. The padding placement is spot on over my hips and this has been crucial due to the countless times I've slammed in since I purchased and started to wear these shorts. The only gripe I have is that the non slip elastic around the thighs was too tight for me. I resolved this by physically stretching the elastic to almost breaking point. Now I don't even notice I'm wearing these shorts. The sizing was spot on (I'm 6'1" tall and have 32" waist) so I bought a size medium and they fit like a good pair of boxer shorts with no restrictions when moving. If you're on a budget then definitely buy these shorts, you won't be disappointed, especially at the current price.
Vince wilson (Bordon/Whitehill)
24-09-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great padding, low profile, awesome protection. However the stitching started to come loose on the hip pad and groin area. Just need to resow it
Jordan Meadows (Saint Charles)
19-08-2018
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Great price!
Everett Inman (Amelia)
06-08-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 19 omtaler
SkatePro