Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Bladegear Beskyttelsessett 3-pakning

(15)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Beskyttende utstyr til albuer, knær og håndledd.

Denne 3-pakningen beskyttelsespakke er enkel å feste og gir deg den ekstra sikkerhet du liker for å utvikle deg på skøyter, skateboarding og andre gatesport.

Dette settet er anatomisk designet for å passe deg best og gir deg en fin, behagelig passform. Bladegear 3-pack har pustende mesh materiale for å gjøre dem behagelige.

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (15)

Købte str S til min søn på 10 år efter råd fra butikken på Østerbro. Det viste sig desværre at være lidt for stort. Men ellers et fint beskyttelsessæt.
Lene R. (København N)
29-08-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Kan varmt anbefale disse. God kvalitet. De er lette at tage på og føles naturlige. Håndledsbeskyttere plejer at være varme at have på, men disse er lavet på en måde så de er mere ventilerede end andre jeg har anvendt. Knæbeskytterne har et stykke elastisk stof som kræver at man trækker dem op ad benet og derpå spænder fast med velcro. Det er besværligt når man har lange bukser på. Man kan aftens tage dem på uden at bruge stoffet og altså kun spænde dem på, men så sidder de lidt løst (Det er dog ikke produktets skyld – jeg tror bare at de er tænkt som udstyr når man har bare ben og ikke uden på bukser.)
Morten B. (København Ø)
16-04-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Snabb leverans och mycket bra kundservice!
Simon Bjuvlid Kazantzidis (Kristianstad)
04-03-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 15 omtaler
SkatePro