Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
Db

Douchebags The Scholar LTD REDefined Ryggsekk

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Douchebags har en flott bagkolleksjon ute på markedet som heter REDefined, og denne er skikkelig bra. Denne serien følger trenden og kommer derfor i et begrenset utvalg av bagger og ryggsekker. Disse er veldig ettertraktet og populære - så hvis disse er på ønskelisten din, da må du være rask.

Denne ryggsekken er såpass kul at du kommer til å ha den på deg langt mer enn hva som er nødvendig. The Scholar-ryggsekken kan fort bli å finne på ryggen din selv under gym -og svømmetimene på skolen. Dette er en skikkelig praktisk ryggsekk med et rent design.

Passer utmerket til dagligdags bruk, ute på byen, en longboardtur eller når du er ute og cruiser på sykkelen.

Ryggsekken har en kapasitet på 15-liter og har dermed også plass til en 15" laptop. Videre så har også Douchebags uttalt følgende om sine justerbare beltestropp-system: "The outer adjustable buckled straps gives you an opportunity to carry more with less..." På godt norsk betyr dette altså at - disse ytre justerbare beltestroppene lar deg bære langt mer med denne ryggsekken enn det du kanskje først trodde var mulig på forhånd. Her kan du fint få plass til f.eks. et skateboard eller en yogamatte.

Legg merke til: De ytre beltestoppene klarer å ta penny boards, skateboards og longboards med en bredde opp til 25.4 cm (10").

Målinger:

  • Bredde: 27.5 cm (10.8")
  • Høyde: 40 cm (15.7")
  • Lengde: 13 cm (5.1")
  • Vekt: 750 gram (1.65 lbs)

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

Fabulous bag. Bought for my son's birthday and he absolutely loves it! 👍🏻
Maria Cassidy (Surrey)
08-05-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler
SkatePro