Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
CCM

Ribcor 66K Senior Hockey Skøyter

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Ribcor-serien har alltid været til dedikerte hockeyspillere, som forventer det beste av deres utstyr. Ribcor 66K er ingen unntagelse. Med et kraftigt fokus på de skridt-optimerende egenskaper og med den store erfaring fra CCM hockeyholdet, er du sikker på at få en skøyte, som vil imøtekomme kravene fra ethvert nivå av spillere. Nøkkel funksjonen er Ribcor quarter, som gir forbedret fremadrettet flexion og holdbarhet.

Tungen av Ribcor 66K ishockeyskøyten er en two-piece high-density felt konstruksjon med god komfort og passform. Ytersålen er laget av Injiceret plastikk og er ventilert for en lettere støvel med god lufting.

Dens CCM anatomiske footbed sørger for at du får det beste ut av dine kraftoverførsel hver gang.

Takket være bruken av SpeedBlade 4.0 holder får du en ennå mer finjustert kraftoverførsel. Denne holder gir også en veldig aggressiv og skarp svingradius.

66K versjonen har en komposit mesh skin quarter pakke, som ytterligere forbedrer støvlenes strukturelle fitness og holdbarhet.

Bemerk: Basert på våres erfaring med CCM har vi bestemt oss for å lage en liste med størrelser som tilsvarer en korrekt sko størrelse. Så når du velger en ny skøyte, velg den som tilsvarer din sko størrelse.

CCM bruker deres egen konvertering-tabell of har markert deres produkter med deres egen "EU-størrelse". Dette betyr at størrelsen som er markert på boksen ikke kommer til å matche ditt valg av størrelse, dette er grunnen til at vi anbefaler deg å prøve dem før du sender de tilbake til oss.

Spesifikasjoner

Innerstøvel detaljer:
Ventilert, Anatomisk utformet, Lace bit beskyttelse, Filt-foret tongue
Utskiftbar blad:
Ja
Støvel materiale:
Kompositt
Innerstøvle materiale:
Mikrofiber
Støvel type:
Hard
Lukke mekanisme:
Snøre
Quarter pack:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Yttersåle:
Composite exhaust
Blad materiale:
Rustfritt stål
Blad slipning:
Fabrikks slebet
Toepick:
Ingen

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (3)

Super god service.
Christian S. (Frederikshavn)
30-07-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
En kanonbra skridsko, är supernöjd!
Sören Widjeback (Karlstad)
05-01-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
An ideal skate for people with narrow feet - probably not the skate for you if you are wider. Very comfortable, lots of support.
Jimmy G. (Eastleigh)
07-10-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
SkatePro