MENY
×

Airboard Sikkerhet

Det er viktig at ditt airboard har blitt sikkerhetsgodkjent, da det finns billige etterligninger/kopier på markedet som kan utgjøre en fare for brukeren. Hos SkatePro er alle våre segboards sikkerhetsgodkjent. Les denne guiden og lær hvordan du velger et trygt airboard.

Sier Airboard, Segboard eller Hoverboard?

Kjært barn har mange navn. Derfor vil du også garantert komme over navn som airboard, hoverboard og segway board. Men om det heter det ene eller det andre, betyr ikke så mye, for forskjellene mellom produktene er ofte små. Derimot finnes det tilfeller hvor forskjellene er viktige for brukeren og deres sikkerhet, som du kan lese mer om i de neste avsnittene.

Airboards i medienes søkelys

Airboards ble raskt populær i slutten av 2015, da det kom på toppen av mange barn, unge og voksnes ønskelister. Men mediene har også fokusert på at det har vært tilfeller der noen av disse populære airboards har brutt ut i brann. Noen produsenter har bare sett en mulighet til å tjene raske penger ved å gjøre airboardsene så billig som mulig og selge dem til en lavere pris enn konkurrentene. For å gjøre dem billigere enn den andre, har noen av disse produsentene valgt å spare penger på kompromiss av sikkerheten og dermed solgt boards med batterier og ladere som kan overopphetes og ta fyr.

Disse episodene har forståelig nok skapt usikkerhet blant brukere. Men det er ingen grunn til panikk. Ikke alle segway boards er farlige. Som med mange andre produkter ute på markedet, kommer også segboards i forskjellig kvalitet.

Hvordan kan jeg stole på at mitt airboard er trygt?

De fleste airboards ligner i utseende, og det er derfor lett å tro at alle airboards er de samme. Dette er imidlertid ikke tilfellet. Komponentene som brukes inne i airboardet varierer mye i kvalitet og dermed sikkerhet.

Men hvordan vet du som forbruker, om nettopp det board du har øynene på, er trygt? Den eneste garantien du som kunde har er om selskapet kan vise til konkrete sertifikater og sikkerhetsgodkjenninger. Derfor har vi fra starten sørget for å forhandle sikkerhetsgodkjente airboards. Se våre sertifikater og sikkerhetsgodkjenninger nederst på siden.

Når du kjøper et airboard fra SkatePro følger også en dansk manual, og vi får våre airboards fra en europeisk leverandør, som sikrer våre kunder ekstra sikkerhet og garantier.

Hos SkatePro betyr det mye for oss at våre kunder er aktive og har det gøy, men uten å bli skadet.

Sikkerhets godkjenninger og sertifikater:

  • National Trading Standards i England
  • IECEE
  • Promise Testing International
  • VDE Prüf- und Zertifizierungsinstitut

Last ned testresultatene og sertifikater for våre iSkute segboards og Frenzy segboards

Populære produkter