MENY
×

Convict Mini BMX vedlikehold

Det er brukerens ansvar å vedlikeholde sin mini BMX sykkel. Vi rådgir alltid brukeren til å følge disse tipsene for å forlenge levetiden av produktet.

Monterings og vedlikehold tips

  • Av sikkerhetsmessige årsaker skal alle delene være strammet før bruk. Det er viktig, at du gjør dette. Kjøring på sykkelen kan være farlig, spesielt hvis bolter og andre deler ikke er strammet.
  • Sørg alltid for, at kjeden sitter stramt for å forhindre den i å falle av, mens du kjører. Men vær forsiktig med å ikke stramme den for hardt, da dette kan påvirke ytelsesevnen av ​​sykkelen og knekke kjeden.
  • Kontrollér alltid dekk trykket før bruk, hjulet pumpes opp til det korrekte trykk på 45 psi. Du må ikke over pumpe dine dekk.
  • Stram alltid de små boltene på hjulets kjerne med en 3 mm umbrakonøkkel, for at forhindre boltene fra å falle ut. Vårt test har vist, at hjulene fortsatt fungerer uten bolter, men sørg for å stramme boltene så mye som mulig, så de ikke faller ut / blir borte.

  • For det beste resultatet skal du sørge for å justere For og bak tannhjul, så godt du kan. De bør aldri være mer end 3 mm fra hverandre. De rette avstandsstykker, møtrikker og skiver er alle levert. Så når sykkelen er samlet, så sørg for å rette og plasere bakhjulet korrekt. Dette er den vigtikste del av samlingen.

  • Sørg for at kjeden kører problemfritt ved å smøre litt fett eller smøreolje på kjeden frav og til.
  • Det er viktig at alle boltene og skruene er strammet av sikkerhetsmessige grunner. Er alt ikke strammet kan det være farlig å kjøre. Du bør alltid få en voksen til å stramme alle boltene for å sikre at de er strammet ordentlig. Dette skal strammes med en 6mm umbrakonøkkel, bruk alltid den korrekte størrelsen for å forhindre å skade / avrunde boltene.


Hver eske har en omfattede veiledning med visuelle instruksjoner og bilder. Dette også tilgjengelig i PDF-format, eller som alternativ så kan du se vår mini BMX samlings video her:

Produkter

Populære produkter