MENY
×
  Tilbake

Custom Sparkesykkel

Custom Sparkesykkel: når ytelse og utseende er nøkkelen

Livet til en sparkesykkel er hardt. Den skraper mot kantstenen. Slagene på decket, når du øver på en Bri flip og påvirkningen på gaffelen når du gjør de høye hoppene. Jo bedre du blir, jo mer avanserte triks kommer til å lage, desto høyere hopper du, og jo større drops du skal hoppe inn i.

En custom lar deg velge alt fra vekt og lengde på decket til hjulets hardhet, slik at du ender med en sparkesykkel som er overlegen i kvalitet, holdbarhet og utseende, og er 100 prosent skreddersydd for deg.

Kort sagt, en custom gir deg muligheten til å designe en unik sparkesykkel, som overfører din personlighet til en sparkesykkel og gjør at du skiller deg ut fra mengden.

La oss komme i gang

Det er to alternativer når det gjelder custom sparkesykler. Den første er å la fantasien løpe vilt og velge alle delene selv, fra kompresjonsbolter til deck til grip tape, og du ender opp med sparkesykkelen fra drømmene dine. Du kan sette sammen det selv eller få våre eksperter til å gjøre det. Du kan også bruke verktøyet "Build a Scooter" som hjelper deg med å forvandle drømmen til virkelighet.

Det andre alternativet er å velge en av våre komplette custom sparkesykler, som våre spesialister har satt sammen fra bunnen av, så det eneste du må gjøre er å velge blant alle våre fantastiske design. Alle våre customs består bare av høy kvalitets deler. Sjekk ut våre komplette her.

Merk forskjellen

Uansett om du liker å slippe deg ned i rampen eller å gjøre tekniske triks på skateparken, eller hvis du er den typen som får adrenalinet ved å kjøre på gata, gjør høye hopp og grinde, er riktig oppsett nøkkelen. Det er så mange oppfatninger av hva det perfekte oppsettet er, som det er ryttere. Alt avhenger av størrelsen, rytmen og preferanser.

Park og drop

Et kort og lett aluminiumsdeck gir deg en mer smidig sparkesykkel og gjør det enklere å gjøre tekniske triks, barspinn og tailwhips. Hvis du er i grinding boksen og rails, vil du kanskje vurdere å få et bredt deck. Det kan være tyngre, men det gir deg bedre kontroll ved grinding.

Hvis du liker å kjøre ramp eller å lage air triks, bør du vurdere et lengre stort deck, den kan veie mer, men det kan tåle mange smell uten å knekke . Videre gir den deg stabilitet når du lander. Når det kommer til barer, gjør en aluminiums bars sparkesykkelen lett, det er ikke så solid som en stålbar, så hvis din sparkesykkel skal igjennom mange smell eller du kjører hardt generelt, bør du vurdere hvilken type bar du kjøper. Hvis du kjører i en park på overflater som betong eller tre, gir myke hjul supergaffel.

Street

Hvis du liker høye hopp, gir et langt og solid forsterket aluminiumsdeck deg utmerket stabilitet når du lander på de flate underlagene. Hvis du er den typen person som grinder hver kant og benk du ser, vil et boks deck med flate sider og flatt bunn (bokset deck et bredt dekk med kvadratiske ender) gi utmerket kontroll ved grinding. Formen gjør det også lettere å koble deg på tingene du vil grinde. Hvis du liker tekniske triks, kan et kort og lett deck være tingen for deg, fordi den gir deg god manøvrerbarhet.

Når du velger en bar for gata, tenk på hvor mye press du legger på den. En aluminiums bar er lett og gjør det lettere å gjøre mange triks, men en stål baren er sterkere og knekker ikke like lett som aluminiumsbaren. Når det kommer til hjul, vurder om du vil ha myke hjul eller harde hjul som kan tåle slagene fra kantene, fortauet og asfalten.

Uttrykk deg selv

En custom sparkesykkel er den ultimate måten å overføre din personlighet til en sparkesykkel. Det handler ikke bare om farger når det gjelder å velge de 12 delene for din nye sparkesykkel, men det handler også om holdning og livsstil.

Lever du etter utstrykket 'jo raskere, desto bedre'? Så kan en lett og stram aluminium setup med noen raske hjul være noe for deg. Hvis du ikke får nok av bling bling og skinnende ting. Hvorfor ikke få en gull sparkesykkel med strålende neokrom hjul og noen kule tie dye farge grip tape, og noen pegs som skiller seg ut. Kombinasjonene er uendelige, og du kan være sikker på at sjansene for å ende opp med noe som noen andre har, er minimal.

Bruk vårt "Build-a-Scooter" -verktøy og se at din skapelse kommer til liv når du bygger den. Når du er ferdig med det, kan dugi den et navn og dele resultatet med venner og familie. Du er også velkommen til å dele den med våre eksperter hvis du trenger tilbakemelding eller råd om din nye sparkesykkel.