MENY
×
  Tilbake

Her har du det: Oppskriften på en vellykket skate event

SkatePro team rider Laura Muñoz Ezquerra var blant de drivende styrkene i både planlegging og utførelse av en skate eventen i Zarautz, Spania som fikk rundt tusen besøkende.

Først tar du en mengde entusiaster. Deretter legger du til en god del engasjement og lidenskap og topper det hele med en vakker beliggenhet nær en strand i Spania. 36-årige SkatePro team rider Laura Muñoz Ezquerra er hovedingrediensen i den vellykkede oppskriften, og tidligere i august har måneders arbeid og forberedelse kulminert i en stor begivenhet i Zarautz, Spania.

Laura Muñoz Ezquerra er en dedikert og talentfull free jump- og slalåm skater, med en lidenskap for å spre bevissthet om skøyter. Hun har skatet mesteparten av livet og har konkurrert i World Slalom Series i årevis.

"Vi arrangerte en to-timers event for den lokale byfestivalen. Vi trodde det ville være en god ide å ta med noen av de beste spanske skatere og gjøre en freestyle oppvisning. Dette burde fremme freestyle skøyter i Zarautz siden vi ønsket flere mennesker å nyte inline skating så mye som vi gjør. Enkelt og greit- kun for å motivere folk til å skate," sier hun.

Jump-rampen var en suksess

Nesten 1000 mennesker dukket opp på arrangementet, hvor SkatePro sponset en stor gave med LED-hjul, bager, T-skjorter, slalåm kjegler og mer.

"Det var utrolig å ha så mange mennesker som viser interesse for arrangementet. Barna klappet og ropte hele tiden. De var fantastiske,"forteller hun.

Foruten showet, som inkluderte mange av de beste spanske skatene, var det også mange aktiviteter for både voksne og barn. SkatePro donerte også en bærbar ramp fra Freshpark, som ble veldig godt mottatt.

"De var interessert i å lære og praktisere, og de var veldig motiverte. Barn elsket hopp-rampen - De ønsket å hoppe igjen og igjen. Det var flott å se de glade ansikter" sier Laura.

Foruten Laura og Inline Skating Club "ZKE IRRISTAKETA TALDEA" var det mange frivillige som bidro til å gjøre arrangementet mulig, og Laura påpeker at arrangementet ikke hadde vært mulig å organisere uten dems store bidrag.

Etter arrangementet har reaksjonene positivt, og vi håper å være tilbake neste år med en lignende begivenhet.

"Folk her er ikke vant til å se denne typen arrangement, og de var veldig spent. 'Utrolig' var det mest brukte ordet etter arrangementet, og kanskje neste år vil det bli en freestyle treningsgruppe i Zarautz" forteller hun.