MENY
×
  Tilbake

Dakota Schuetz: En legende i ordet sanne betydning

Med sine tre VM og over 40 pro seirer i sin karriere, har den 21 år gamle Dakota Schuetz, aka Kota, allerede sementert sin status som en legende i verden av konkurransedyktige sparkesykkel utøvere.

Han kjører ikke mindre enn 4-6 timer om dagen. Dakota forsøker alltid å skyve grensene for hva som er mulig å gjøre på en spareksykkel. Dette har tjent ham kallenavnet "The Machine" og det har betalt seg, da han ikke bare er en trippel verdensmester, men også en Guinness Record-holder av de fleste backflips på ett minutt.

The KOTA Inc. Scooter Range

Kota har gjort et enormt arbeid for å fremme konkurransedyktig sparkesykkel ved å dele sin lidenskap for sporten med millioner av mennesker over hele verden, han inspirere unge barn til å starte å kjøre sparkesykkel Nå har han tatt ting til neste nivå og designet en serie freestyle sparkesykler sammen med de beste produsentene som finnes. Sjekk ut hele spekteret her.

Lett, stram og solid

Den øverste modellen på filialen er The Kota Icon, og den er designet for å ligne Dakotas eget oppsett, som er perfekt for øvede utøvere som ønsker å gå videre til neste nivå.

Når du bruker utstyret til grensen som Kota, trenger du en solid og robust bar. Tukno-stylet baren har vist seg å være i stand til å klare Kota's thrashings, så selvfølgelig har sparkesykkelen mesterens favoritt stil av en bar.

Kota bruker et kort og veldig lett deck, noe som gjør scooteren enkel å håndtere når du gjør tekniske triks, grinder, flips og whips. Decket er identisk med decket som Kota brukte da han vant VM.

Når du kjører rundt i parken eller på vert, er det viktig å ha et godt grep. Derfor kommer Kota-ikonet med et sett med 110mm x 28mm hjul som gir deg et perfekt grep på vei opp eller ned i skålen, og selv om du lander sketchy etter å ha gjort et triks.

Kota Recon har mange av de samme funksjonene som The Kota-ikonet som en Tukno-stylet bar og de brede hjulene - og er rettet mot den mellomliggende rytteren. Du får et litt smalere deck, noe som gjør spareksykkelen enklere å håndtere når du gjør ting som spinn. Du får også et godt utførende IHC-kompresjonssystem. Kort sagt - du vil ende opp med en smidig, lett, sparkesykkel å bruke i parken.

Kota Mania er en flott sparkesykkel for nybegynnere og øvede. Dette gir deg stor verdi for pengene dine, og har funksjoner som en Tukno-stylet bar, en standard HIC-komprimering og et integrert headset. I kombinasjon med den lave vekten gjør dette scooteren perfekt for å gjøre flair og whips og andre tekniske triks. Denne sparkesykkelen kommer også i en mini-versjon for de små rytterne som heter The Mini Mania.

Til slutt finne 'The Ninja' en flott sparkesykkel på nybegynnernivå, noe som gir nybegynnere nøyaktig hva de trenger for å bygge opp mer tillit til triks og hjelpe rytterne til å forbedre sine erfaringer med pro sparkesykler. Få din nye KOTA Inc. scooter her.

Lurer du på hvordan Kota Icon ser ut til i action? Ta en titt på Kotas fantastiske testkjøring av signaturmodellen i videoen nedenfor: