×
Meny

Race BMX Håndtak

  Filter
Farger
Merker
Grip Lengde
Flange
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Hvordan velge og påmontere Race BMX Håndtak

Håndtak er avgjørende for å ha kontroll over din Race BMX. Mange ryttere foretrekker myke håndtak. Myke håndtak gir en viss støtdemping som beskytter rytternes hender mot harde støtt.

Noen Race-BMX ryttere kjører derimot med lock-on BMX Håndtak for å være sikre på at håndtakene ikke beveger seg i det hele tatt.

Vi har en rekke BMX Håndtak her hos SkatePro - i mange ulike farger, designs, lengder og fasonger. Vi snakker BMX Håndtak fra toppmerker som Blunt, Cult, Eclat, Fiend, Odi, Premium, Rocker, Root Industries og WeThePeople.

Det er også under denne kategorien at du vil finne vårt utvalg av Bar Ends, både i metall og i plast. Bar Ends brukes til å beskytte deg selv mot de skarpe kantene i enden av sykkelstyret samt sørger for et tett og godt grep på din BMX-sykkel.

3 tips til påmontering av BMX Håndtak

Har du noen gang kjempet hardt for å påmonterte et BMX Håndtak? Her er noen tips vi selv bruker i vårt eget verkstedet som kan gjøre påmonteringen av dine BMX Håndtak enda enklere.

  • Luftkompressor: Hvis du bruker en luftkompressor, da kan du blåse luft innpå håndtakene. Håndtakene glir lett på med en luftkompressor.
  • Strips: Plasser ca. 4 plaststrips på innsiden av håndtakene. Bruken av slike strips på innsiden av håndtakene reduserer motstanden ettersom plaststripsene gir bedre gli slik at håndtakene kommer lett og godt på hvor de skal være. Plaststripsene trekkes enkelt ut fra håndtakene når man er ferdig.
  • Spylervæske og andre væsker som fordamper raskt: Ved å bruke væsker som fordamper raskt, f.eks. spylervæske - så blir dermed røret/stangen enda glattere slik at håndtakene kommer ordentlig godt på.
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser