×
Meny

Race BMX Pedaler

  Filter
Farger
Merker
Pedal aksel diameter

Få maksimal fart og kontroll

Når du er ute å kjører på BMX race-banen så trenger du virkelig den aller beste kontrollen mellom BMX sykkelen sine pedaler og dine egne føtter. Dette vil optimalisere din kontroll over BMX sykkelen, noe som er helt avgjørende når du freser gjennom svinger og hopp på race-banen.

Velg de riktige BMX pedalene

Pedaler til BMX sykler er som oftest laget av stål, aluminium eller plastikk. Plastikkpedalene bruker man helst til Freestyle BMX. Pedalene som er laget i aluminium -og av stål ser man mest innenfor race.

Plastikk, stål og aluminium. Hvilken pedaltype skal jeg velge?

Stålpedaler: Fordelen med pedaler som er laget fra stål er holdbarheten. Minuset er at stål er et tungt materiale.

Plastikkpedaler: Plastikkpedaler er lettere enn stålpedalene, men de har ikke like god holdbarhet som stålpedalene. Et stort pluss er at plastikkpedalene er billige -og veier lite, så det er enkelt å bytte dem ut.

Aluminiumspedaler: Race BMX ryttere forsøker alltid å holde vekten på sykkelen så lav som mulig. Derfor er det mulig i dag å kjøpe veldig lette aluminiumspedaler til race BMX sykkelen din. Veldig mange ryttere foretrekker aluminiumspedalene på grunn av de er så lettvektet, i tillegg til at de også har en god holdbarhet.

Pedal på, pedal av

Som man kan se på normale racersykler så har noen av BMX syklene pedaler som man klikker på plass Hvis man skulle falle av sykkelen så vil derimot grepet på pedalen løsne slik at man ikke faller sammen med sykkelen. Slik pedaler brukes kun innenfor race BMX og ikke til Freestyle BMX.

Pedaler med denne funksjonen er for de mer seriøse race BMX rytterne som ønsker den lille biten med ekstra akselerasjon. Disse burde man ikke bruke til street- eller park rides.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser