×
Meny

SUP bånd

Hold deg forbundet med ditt brett

Du vil ikke bruke tid på å jage SUP din rundt omkring. Det du virkelig ønsker å gjøre er å bruke så mye tid på brettet som mulig. Derfor er surfebåndet / SUP-båndet en avgjørende del av oppsettet ditt. Uten bånd, selv i en lett bris eller små bølger av strøm, vil brettet ditt komme utenfor rekkevidde på noen få sekunder. Hvis du er ute på havet, kan dette faktisk være ganske farlig, og et bånd hindrer enkelt at drivingen skjer.

Så når du skynder deg for å kjøpe SUP bånd, er det noen ting å vurdere. En ting du bør vurdere er om du vil ha en spolet eller et rett bånd. Fordelen med en spolet bånd er først og fremst at den ikke er i vannet. Det er derfor, det er ofte valgt av Race SUP, siden det minimerer noe utkast fra vannoverflaten. Et rett bånd er mer tradisjonell og brukes derfor av mange surfere.

Hvor skal du feste SUP-båndet?

Stedet hvor SUP-snoren er festet til surferen, varierer, men de typiske punktene er leggen og ankelen. Leggen favoriseres ofte av surfere som liker å flytte mye på brettet mens de rir på bølgene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser