×
MENY

Tilbehør - Derby

Rollerderby deler? Vi har alt du trenger her hos oss

Rollerderby er egentlig en ganske ny sport, men på relativ kort tid så har rollerderby etablert seg selv til bli en velorganisert sport. Faktisk så er det flere tusen over hele verden i dag som praktiserer denne sporten - og populariteten øker stadig.

Siden sporten begynte å ta av rett etter tusenårsskiftet, så startet flere merker å produsere spesiallagde deler til denne sporten som blant annet derby plate-sett, tåstoppere, spacere og truckgummi etc. Vi har alt du trenger til å takle de harde løpene rundt rollerderby banen.

Under denne kategorien så finner du høykvalitets deler og utstyr til rollerderby-skøytene dine som vil hjelpe deg til det neste nivået. Vi har bl.a. flere forskjellige derby tåstoppere som kommer i mange ulike farger. Dette gir deg muligheten til å bygge opp skøytene etter din egen stil og preferanse.

Vi har også et flott utvalg av forskjellige foringer som kommer med ulike hardheter. Disse foringene kan byttes ut dersom du ønsker å justere responsen på dine quads. Jo hardere foringene er, desto mer vekt trenger skøytene dine for å kunne snu og svinge.

Som du kan se her, så har vi ulike plate-setts i den høyere prisklassen. Disse er moderne og toppklasses plate-setts som virkelig kan takle masse juling. Disse har en lav vekt og er virkelig manøverbare. Laget i spesiallagd aluminiumlegering og trucks som er laget av stål for å gi en fantastisk god holdbarhet.