×
Meny

Snowboard Clothing & Winter Apparel

Hva skal jeg ha på når jeg står på ski?

Liker du vintersport, er det viktig at du har de riktige klærne som skal holde deg varm, følge kroppens bevegelser og puste for å holde deg tørr og opprettholde god kroppstemperatur.

Uansett hva slags tøy til vintersport du leter etter, for eksempel skiwtøy, snowboardtøy eller langrennsklær, kan du finne et bredt spekter av sportsklær i god kvalitet i de ulike kategoriene på denne siden. Det er noe å holde nesten hver enkel kroppsdel varm som f.eks hansker, buff, skisokker, superundertøy, bukser og mye mer. Hvis du kjører alpin, langrenn, freestyle eller snowboard, har vi det du trenger.

Et typisk sett med vinter sportstøy inkluderer:

  • ski undertøy
  • sokker
  • Polyester eller fleece mellomlag
  • En skijakke
  • ski bukser
  • hansker
  • En lue

I tillegg kan det være verdt å lete etter solbriller, alpinbriller, buff, osv. Det du skal ha er avhengig av vær og aktivitet. Nedenfor finner du en kort oversikt over de ulike lagene som bidrar til å holde deg varm hele dagen lang.

Flere lag holder deg komfortabel

Første lag: Det første laget er i kontakt med huden og har ansvaret for å holde deg varm og tørr. Basislaget består av superundertøy og bør være laget av et svette-transport materiale. Vi anbefaler at du velger undertøy av syntetisk stoff, merinould eller silke.

Mellom lag: Dette laget holder deg ikke bare varm, men hjelper også med å justere temperaturen. Vær oppmerksom på at været i bakkene kan variere, og du kan bli fanget i dårlig vær og kalde temperaturer, men også i sol. Vi anbefaler polyester eller fleece som materialet i mellomlaget.

Ytre lag: Ytre laget består av skijakke og bukser. Her er hovedfunksjonen å fungere som et ytre skall som holder deg tørr og varm. Et godt ytre lag er både vindbrytende og vannavstøtende.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser