MENY
×

Snowboard støvler til barn

  Filter
Merker
Skostørrelse
Innerstøvel detaljer
Lukke mekanisme

Snowboard støvler til barn må være komfortable

Når du velger snowboard støvler for barnet ditt, er det veldig viktig at de passer den lille foten godt. Blir støvlene for små klemmer de og gir kalde føtter. Hvis de er for store mister barna kontroll av snowboardet og har vanskeligheter med å gå i dem. Begge scenariene er dårlige for barnets generelle snowboardopplevelse, og i verste fall kan det føre til at barnet mister sin motivasjon og interesse for snowboard. Generelt er det svært viktig at barn og unge snowboardere får så mange positive erfaringer tidlig i karrieren. Hvis dette er tilfelle, kan snowboarding vise seg å være en livslang lidenskap. Og her spiller barne snowboard støvlene en nøkkelrolle.

To forskjellige snørre systemer for barne snowboard støvler

Tradisjonelle snørebånd, som også er kjent fra vanlige barnesko. Det tar litt lengre tid å binde dem, men de er enkle å erstatte selv når de blir slitt ned.Hvis barnet ditt vet hvordan du skal knytte henne eller hans sko, ville dette være egnet.

Speed lacing systemet, som består av enten et enkelt eller to lisser og det krever bare et enkelt rykk for å binde hele støvelen. Dette gjør det til en rask og enkel løsning for barna, og det gir også et grep på foten.

Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av snowboard støvler til barn. Du finner helt sikkert noe som matcher nettopp ditt behov.