MENY
×

Snowboard bindinger til barn

  Filter
Merker
Størrelse
Bindings system
Hi Back høyde

Barne snowboard bindingssystem

Snowboard binding til barn er en viktig del av snowboard setup - både for barn og unge snowboardere.

Snowboard bindinger hjelper deg å holde føttene trygt på snowboard. Det er også snowboard bindingene, som gir deg støtte og stivhet gjennom highbacken (den bakre delen av leggen) og grunnplaten (bunnen av bindingene). De fleste barne snowboard bindinger har tradisjonelle sett med to stropper - en ankelrem og en tårem.

De minste barna snowboard bindinger har bare en rem siden det ikke er nødvendig å ha to på grunn av barnets små føtter. Nesten alle snowboard-bindinger har en justerbar highback og en svingbar tallerken, eller disk i midten av grunnplaten som låser bindingen til snowboard.

Barne snowboards kommer med forlagde hull for skruer. De fleste merkene som lager barne snowboard-bindinger, gjør også barne snowboards som bruker fire skruer (kjent som 4-hulls system eller "standard system").

Junior snowboard bindingene vil ta i mot smell

I motsetning til bindende system på ski er bindingene på et snowboard veldig eksponert. Derfor er det viktig at snowboardbindingene dine har en viss kvalitet. Alle barne og junior snowboard bindinger du finner i denne kategorien er av høy kvalitet og produsert i materialer som tåler tusenvis av krasjer gjennom læringsperioden for å bli den beste snowboarder dine ferdigheter og gener lar deg være.

Sist men ikke minst vil vi påpeke at entry level bindinger er perfekte for nybegynnere, men du må forvente at barnet ditt vil ha mer ytelse mens de utvikler seg, og siden barna er veldig raske lærere ute på pisten, kan dette skje veldig raskt.