×
Meny

Roller Derby Tilbehør

Godt å vite

Tilbehør & Utstyr til Roller Derby: Her finner du det beste

Selv om retro-rulleskøyter (side-by-side-rulleskøyter) har vært på markedet helt siden 1920-årene, så er dagens roller derby slik vi kjenner det - ganske så nytt fenomen. Faktisk så er denne skøytegrenen i dagens form nesten helt fersk og ny, sporten er ikke engang 20 år enda. Man bruker retro-rulleskøyter til roller derby. Utstyret man får i dag til roller derby har virkelig eksplodert de siste årene i kvalitet og utvalg. Brukerne i dag har blitt stadig mer konkurranseinnstilte, dermed jakter dem også på best mulig utstyr og tilbehør. Dette har produsentene fått med seg, så derfor har utvalget deres stadig blitt mer forbedret -og holdbart.

Her hos SkatePro så har vi et bredt og flott utvalg av Tilbehør & Utstyr til Roller Derby. Her finner du blant annet produkter til beskyttelse, show og vedlikehold. Høyintensitetsidretter krever beskyttelse fra øverste hylle, derfor kommer ikke beskyttelsesutstyret til roller derby i et vanlig 3-pakningssett. Noen skatere bruker også beskyttelse på rumpen, her hos SkatePro har vi Bumsaver'n fra Triple Eight - den er ypperlig til blant annet roller derby. Tannbeskyttere er også noe som er viktig i denne sporten og bør ikke ignoreres.

Hold fast på tradisjonen

Roller derby har en stolt tradisjon, nemlig at skaterene har på seg fargerike og iøyefallende klær. Under denne kategorien så kan du blant annet finner klær som f.eks. hot-pants, skjorter og fargerike skolisser til rulleskøytene.

Her finner du også bolter og aksler som har blit spesiallaget for rullehockey pluss forskjellig verktøy. Et av verktøyene vi er stolte av å ha på lageret her i butikken vår, det er Roll-Line Presser'n til kulelageret. Dette verktøyet vil spare deg for bryderiet med å få kulelageret på -og av hjulene under vedlikeholdsjobben.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser