×
Meny

Skate Wax

Gjør tingene glatt med sparkesykkel voks

Med litt sparkesykkel voks på dit sparkesykkel deck, kan du slide rails og grinde kanter lettere. Bruk grind voks (eller kant voks som den også kalles) på overflaten du skal kjøre på eller gni den under din sparkesykkel deck, for å redusere friksjonen.

Selv om sparkesykkel voks reduserer friksjon når du treffer de harde overflatene i skateparken eller på gaten, må du være oppmerksom på at du ikke bruker for mye, da du risikerer at sparkesykkelen glir ut under deg.

Kant voks: En liten ting som kommer til å gjøre en stor forskjell

Et stykke sparkesykkel voks er en vektig ting blandt stashet til sparkesykkel rider når de går ut på en sesjon. Uansett om du drar til parken eller shredder favorittgatea di, kan disse små, fargerike klumpene av kant voks i alle slags former og størrelser komme til nytte for å ta rails, benker, funbokser, trapper og verter lettere å grinde og slide .

Så husk, hvis du har en dårlig sesjon hvor du ikke kan lande noen slides eller grinds, kan et stykke kant voks snu dagen til en av de sparkesykkel sesjonene du kommer til å huske lenge.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser