×
Meny

Store bannere

En stor sparkesykkel banner fanger øyet

Ingenting gjør en uttalelse bedre enn en stor banner, og hvis du virkelig vil vise hvilket sparkesykkel merke du støtter, er en banner fra favorittmerket over døren din en fin måte å vise dette på.

I denne kategorien finner du sparkesykkel bannere fra mange ulike sparkesykkel merker som vi selger her hos SkatePro. Vi har bannere fra Proto, Wise, Vex, Huffy, UrbanArtt, River og Crisp. Alle bannerne er store, men varierer i størrelser. De spesifikke produktdimensjonene vil bli oppgitt i produktbeskrivelsen. Bannerne er ganske store, og kan enkelt monteres mellom to flaggstenger, noe som gir deg en veldig stort og transportabelt banne, for å ta med til alle dine favoritt skate spots og arrangemanger.

Hvem vil eie en sparkesykkel banner?

Noen foreldre tror kanskje: hvem ville noen gang ha et stort banner som de i denne kategorien hengende ned fra taket på rommet sitt? Vel - vi selger jo disse bannene av en grunn, og selv før vi fikk dem på lager, opplevde vi etterspørselen etter sparkesykkel bannerne fra våre yngre kunder. Derfor kontaktet vi de forskjellige merkene, som selvfølgelig var mer enn glade for å hjelpe våre kunder. Vi vil gradvis utvide kategorien, så kikk forbi for å se våre nye produkter.

Bannerne er også svært effektive for å få visuell oppmerksomhet til arrangementer. Stort eller lite. En banner av disse størrelsene vil alltid legge til en god grad av alvor til arrangementet og gjøre at arrangementet skiller seg ut fra mengden.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser