×
Meny

Mini BMX Wheels & Mini BMX Tires

Når skal man erstatte sitt Mini BMX Hjul ?

Uansett hvor godt du behandler dine Mini BMX Hjul, vil de etter hvert bli slitt ned av all kjøring på forskjellige overflater, hopping fra bokser og grinds. På et tidspunkt må de byttes ut før eller siden.

Enten du er på utkikk etter et par erstattende hjul til din Mini BMX Sykkel eller kanskje bare noen fargerike Mini BMX Dekk for å legge til litt personlighet på ditt setup, vil du definitivt kunne finne dem under nettopp denne kategorien for Mini BMX Sykler.

På denne nettsiden finner du ikke bare standard typen mini BMX-hjul og mini BMX-dekk, men vi har også Street Pro-dekkene, som ruller fort og gir deg en jevn tur. Disse typer dekk er et must både i parken og på gaten.

Mini BMX Dekk & Mini BMX Slanger

Hvis du skulle være uheldig og få et punktert hjul, er det også i dettee kategorien hvor du finner slanger for din Mini BMX Sykkel.

Det er også her du finner Mini BMX Felger - som kommer i mange ulike designs og farger. Du vil til og med finne et fantastisk sett med skinnende kromhjul som gir dir dine sykkelhjul et helt enestående look.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser