×
MENY

Hjul til mini bmx

  Filter

Uansett hvor god du behandler dine mini BMX-hjul, vil de etter hvert bli slitt ned av kjøring på forskjellige overflater, hoppe ned fra bokser og grinding rails. På et tidspunkt må de byttes ut.

Enten du er på utkikk etter et par erstatningshjul til din mini BMX-sykkel eller kanskje bare noen fargerike mini BMX-dekk for å legge til litt personlighet på sykkelen din, er du sikker på å finne de i denne kategorien med hjul til mini BMX-sykler.

Felger og slanger

På denne nettsiden finner du ikke bare standard typen mini BMX-hjul og mini BMX-dekk, men vi har også Street Pro-dekkene, som ruller fort og gir deg en jevn tur. Disse typer dekk er et must både i parken og på gaten.

Hvis du skulle være uheldig og få et punktert hjul, er det også i denne kategorien hvor du finner slanger for mini BMX sykler. Vær oppmerksom på at hvis du kjøper Street Pro dekkene til mini BMX fra Rocker, kommer et sett med nye slanger med hjulene.

Det er også her du finner felger til Mini BMX sykkelhjulene som også kommer i mange forskjellige design og farger. Du vil til og med finne et fantastisk sett skinnende kromhjulsett som vil la din mini BMX sykkelhjul se helt bling ut.

Alle hjulene til mini BMX sykler, dekk til mini BMX sykler og slanger for mini BMX sykler finner du i denne kategorien er laget for å passe til Rocker Mini BMX.