×
MENY
×

Junior & barnehjelmer

  Filter
Merker
Størrelse
Sertifikater

Bruk av ski hjelm for barn er lovpålagt

Ski er en veldig populær vintersport, og mange familier bruker ski for å få litt kvalitetstid sammen. Men likevel anses ski å være en ekstrem sport, siden risikoen for å bli skadet er høy for både nybegynnere og avanserte kjørere. Det burde være en no brainer, at du vil at barna og ungdommene skal bære ski hjelm snowboard hjelm for barn eller en junior ski hjelm når de sklir nedover bakkene.

Hvis vi tar en titt på statistikken, reduserer bruken av junior og barns ski hjelmer faktisk risikoen for hodeskader med 35%. Det er en av de viktigste årsakene til at mange land har lover som gjør det obligatorisk for barn å bære barna på ski hjelmer mens de er på ski eller snowboard.

Er det virkelig nødvendig å ha en junior ski hjelm?

Selv om barnet ditt kan være en erfaren skiløper eller snowboarder, vet du aldri om personen foran ham eller henne er en nybegynner og vil kræsje innen de neste to sekundene, slik at barnet ditt gjør det samme. Du vil sannsynligvis aldri sende barnet ditt ut å sykle uten hjelm, og ski kan være like farlig.

Husk dette: Det er alltid bedre å ha ripete hjelm i stedet for et ripete hode.

En flott bivirkning om barnet ditt med en junior skihjelm er at hjelmen faktisk gir ganske god varme og de fleste barna elsker det kule utseendet som en stilig skihjelm gir. Så sjekk ut vårt store utvalg og husk at vi har en 365 full retur policy.