×
Meny

Skihjelmer Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Godt å vite

Alpinhjelm Barn - den lønner seg å bruke

Ski er en veldig populær vintersport, mange familier bruker ski for å få litt kvalitetstid sammen. Men likevel anses ski å være en ekstremsport, ettersom risikoen for å bli skadet er høy for både nybegynnere og erfarne. Det burde være unødvendig å nevne viktigheten for hjelmbruk, både for store og små barn. Nedover løypene i skianlegget kan det gå fort for seg, man kan krasje med andre eller falle hardt - er barnet uten en alpinhjelm, så kan utfallet bli katastrofalt.

Statistikken viser at når barn bruker skihjelm, så reduseres risikoen for hodeskader med hele 35%. Dette er også grunnen til at mange land har egne lover som gjør det obligatorisk for barn å bruke skihjelm mens de står på ski eller snowboard.

Skihjelm Barn - bedre med ripe i hjelm enn hodet

Selv om barnet ditt har massevis av erfaring i skianleggets løyper på både ski eller snowboard, så kan man aldri vite om personen som renner foran eller bak barnet ditt er en nybegynner, som f.eks. plutselig kan krasje slik at barnet ditt gjør det samme - sånt skjer. Og da spiller det ingen rolle om du selv kjøre tett sammen med barnet ditt for å passe på, i løypene er dere ikke alene, det kan komme folk fra alle kanter i høy fart og da er det ikke alltid lett å forhindre slike utfall.

Husk dette: Det vil alltid være bedre å ha en ripe eller bulk i barnets skihjelm, enn i barnets hode.

En god bivirkning fra bruk av alpinhjelm for barna - skihjelmen sørger faktisk også for en god mengde med varme. De fleste barn digger i tillegg at deres skihjelmer kommer med svært kule looks.

SkatePro