×
Meny

BMX Bekledning

BMX bekledning til gaten og racebanen

BMX bekledning dekker et bredt spekter av produkter som brukes til hverdagsbruk, race bekledning og beskyttelse. Utseendet til BMX ryttere er generelt uformelt, med mange som har på seg store klær som både puster og er komfortable. Mye BMX bekledning har et minimalistisk utseende, med svart og hvitt som de vanligste fargene, men merker tilbyr også kreative og fargerike alternativer som et friskt alternativ til standarden.

Hva har BMX ryttere på seg?

Freestylekjørere vil mest sannsynlig å gå for et avslappet, uformelt BMX antrekk. På toppen har de på seg en løstsittende t-skjorte med en genser eller jakke over, avhengig av været. BMX bukser eller -shorts er begge gode alternativer, og mange av buksene har plass til knebeskyttere under.

For racerne er en BMX trøye det vanligste tøyet å ha på seg siden de er laget av polyester, noe som gjør dem lette og pustende. Buksene er laget av lignende materiale, men med mer stretch for å forbedre bevegelsesfriheten.

Begge disse BMX disiplinene trenger lignende sko som gir mye støtte og demping rundt føttene. BMX sko blir satt på prøve når du utfører triks, så de må tåle harde støt og gi rytteren en følelse av kontroll.

Det eneste andre utstyret som er viktigere å ha på seg enn klær er beskyttelse. Sjekk ut vårt utvalg av BMX-beskyttelsesutstyr .

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser