×
Meny

Skate Hettegensere & Gensere

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Gensere for skating

Hettegensere for skateboarding er selvsagt en viktig del av skateantrekket. Skatestilen er casual, baggy og tøff. Om du går for hoodies, gensere eller crewneck - er helt opp til deg og dine personlige preferanser. Når det gjelder hettegensere (hoodies), foretrekker mange skatere å bruke en størrelse høyere enn vanlig - for mer bevegelsesfrihet. Men hvis du føler at hettegensere er littegrann tunge, er en skategenser et bedre valg for deg.

Skate Hoodies - hvorfor bør jeg skaffe meg en hettegenser for skating?

Skating er en sport som kan drives hele året. Så kalde værforhold bør ikke sette en stopper for skateøkten. Gensere og hettegensere vil hjelpe deg med å holde deg varm og komfortabel under skateøktene når høsten og vinteren står på. Bruk av et ekstra klesplagg kan også hjelpe på ytelsen din. Mange hettegensere er laget fra en blanding av bomull og syntetisk materiale, noe som betyr at de produserer effektiv varme så vel som å transportere bort fuktighet.

Velge riktig skate-hettegenser

Skatergensere og hoodies kommer i et bredt spekter av størrelser designet for å passe din smak. Selv om det er vanlig å få en løsere passform, vil du også kunne finne hoodies med regular og slimfit. Noen hettegensere kommer enfarget, eller med minimalistisk design - mens andre kommer med logoprint i fronten. Mye ulikt å velge mellom.

Skater du om sommeren? Ta da en titt på vårt produktutvalg av Skate T-skjorter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser