×
Meny

Jakker - Langrenn

  Filter
Merker
Størrelse
Kjønn

Jakken er ditt yderste lag på langrennski

Langrendsjakker bæres ofte over et basislag og fungerer også som et åpenbart yderlag med god vindmodstand. Langrend krever aerobic-lignende bevegelser, så man har tendens til at trække vejret tungt og svede mer. Som resultat er jakkerne lette og designet til at holde din kropp kølig, mens du står på langrennski.

De fleste langrendsjakker til men og kvinner har en hel eller ¾ lynlås på brystet. Ved at åpne og stenge lynlåsen kan du bedre regulere kropstemperaturen, og samtidig gjør de jakkerne lette at få av og på.

Hvilken slags langrendsskijakke bør jeg velge?

Du må tage utgangspunkt i de lokale vejrforhold og hvor hårdt din kropp må arbejde i løbet av skituren. Varmere vær med solskin krever en lettere softshell langrendsjakke, som prioriterer åndbarhed. De mye kolde skiområder krever en isoleret langrendsjakke, så du holder kroppen varm. Skaljakker til langrend gir god beskyttelse mot vinden og er både snø- og vanntette.

Noen langrendsløbere bruker sporten som intens fitness eller trener opp til at kunne deltage i konkurrencer. Disse atleter har bruk for de letteste og mest åndbare jakker, som transporterer varme og sved vek fra kroppen. Jakker gjort av polyester og elastan med minimal isolering er gode valg i sådanne tilfelle.

Når du klæder deg på til langrendsskiløb, starter du alltid med de inderste lag eller base layers. Lagene sørger for for varme og er fugttransporterende. Se vores utvalg av Langrendsundertøj.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser