×
Meny

Håndtak til langrenn staver

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Bytting av skistav håndtakene gir deg følelsen av et helt nytt grep

Kanskje blærer begynner å dukke opp; håndtakene blir klissete, eller kanskje belegget har begynt å komme av? Det kommer en tid, når håndtak til langrenn staver er slitt ut. Hvis du eier et kvalitetssett av skistaver, kan det være fornuftig å bytte ut håndtakene i motsetning til å kaste dem ut og kjøpe nye en gang. Faktisk - hvis stavene dine har utskiftbare håndtak, anbefaler vi alltid at du bruker denne muligheten.

Cork er et populært materiale for skistav håndtak, siden det er et veldig mykt og lett materiale, men samtidig veldig holdbart. Noen skiskolehåndtak er produsert i mykt skum, noe som er foretrukket av noen skiløpere, siden de finner dem mer komfortable, men disse håndtakene har vanligvis en kortere levetid enn skiskålene som er utformet i kork.

I denne kategorien finner du også vårt utvalg i forskjellige typer stropper til langrenn og rulleskøyter. Den rette stroppen gir deg muligheten til å presse hårdere på stangen uten å måtte holde stangen så stram i hånden. En stropp vil også hindre deg i å slippe polene på bakken, noe som kan være veldig irriterende, spesielt hvis du går nedoverbakke.

De fleste stropper kommer med en god mengde polstring som gjør det mer behagelig for skiløperen - en ting som er mye verdsatt når du tilbringer timer og dager ute langrenn.

SkatePro