×
Meny

Hansker & Votter - Langrenn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Kjønn
Isolering

Hold deg varm i det kalde været

Langrenn er en fysisk sport hvor man fort kan ende opp med å svette en god del hvis man har på seg et par tradisjonelle hansker/votter som egentlig er formålslaget for bruk i skianlegget og vinteren generelt.

I vårt utvalg vil du kunne finne alt fra fingerløse hansker, som er perfekte når du går på rulleski - til "normale" hansker & votter for bruk til langrenn, som vil holde fingrene passende varme selv ved flere minusgrader.

Alle hansker og votter du finner under denne kategorien her, er laget for å gi deg best mulig grep og høyeste nivå av komfort - noe som er viktig når man skal ut med langrennsskiene. Mesteparten av våre hansker og votter for langrenn er både vindtette så vel som transporterende av fuktighet (svette) , dermed vil du kunne holde deg både varm og tørr når du går langrenn i fjell og villmark.

Votter

En del av å være ute i naturen, er de stadig skiftende værforholdene. Derfor anbefaler vi at du bruker samme isolerende innerplagg samt kombinasjon av skall på hendene, som du gjør på resten av kroppen. Dermed kan du helt enkelt fjerne eller legge til et lag ettersom kroppstemperaturen går opp eller ned.

For de virkelig kalde dagen i fjell og villmark, da anbefaler vi at du bruker votter som er formålslaget for bruk til langrenn. Det kan også være en fordel å skaffe seg "hummerklo-vottene", som er smart kombinasjon av votter og hansker. Denne hybriden lar fingrene varme hverandre opp (slik som votter gjør) , men med samme leddartikulasjon som hansker har. En annen fordel med denne typen, er at den gir deg bedre kontroll over skistavene - noe som er viktig for hvordan du presterer.

SkatePro