MENY
×

Herre undertøy / superundertøy

  Filter
Merker
Størrelse
Type

Superundertøy for menn

Superundertøy er viktige for å holde deg varm mens du kjører nedover bakkene eller på de XC-turene i villmarka. Et par lange undertøy med termiske evner vil holde deg varm og tørr hele dagen, så det eneste du må tenke på, er å ha det gøy.

Et typisk sett med superundertøy består av en langermet skjorte og et par lange underbukser. Dette lag av klær er laget ved siden av huden din. Det skal holde deg varm og tørr når du er ute i snøen.

Nøkkelen til suksess

Det er avgjørende å velge superundertøy som er laget av enten syntetisk stoff, merinoull eller silke hvis du vil være tørr og varm. I motsetning til lange undertøy laget av bomull, er termisk undertøy laget av ovennevnte materialer fuktighetskryssende, noe som betyr at det tørker raskere enn "normalt" undertøy.

Det er også mulig å få et sett med superundertøy som består av en termisk t-skjorte og et par shorts. Dette settet er flott for langrenn, rulleskøyter, sykling, løp, alpint, rulleskøyter, etc.

På denne siden finner du et bredt utvalg av superundertøy som er designet for menn, noe som betyr at den er større i størrelser sammenlignet med kvinners superundertøy.

Til det fungerer

Bruk av et sett med superundertøy er ikke bare reservert for de som er ute i snø på skiene. Hvis har et friluftsliv, eller kanskje jobber utendørs om høst eller vinter, er superundertøy også et must.