MENY
×

Superundertøy damer

  Filter
Merker
Størrelse
Type

Superundertøy for damer

Når du går ut på en dag på ski på fjellet, spiller termisk undertøy en viktig rolle for å holde deg varm og tørr - det er et nøkkelelement i oppskriften for en vellykket dag ute på bakken.

De fleste settene av termiske undertøy består av et par lange johns og en lang skjorte som lager opp grunnlaget av skiklær. Dette laget ligger ved siden av huden din, og den primære funksjonen er å føre svette og fuktighet bort fra huden din, og å regulere kroppstemperaturen, slik at du alltid er varm og tørr.

Varm og tørr for en lang dag på fjellet

Alle lange undertøy i denne kategorien er spesielt designet for kvinner med en strammere passform enn menns superundertøy.

De lange undertøyene du finner på dette nettstedet, er designet for å transportere svette bort fra huden din, noe som betyr at superundertøy tørker mye raskere enn "vanlig bomull" og dermed reduserer risikoen for at du blir våt og kald. Vi anbefaler å velge termisk undertøy som er laget av enten syntetisk stoff, merinoull eller silke.

Noen av de lange undertøyene du finner i denne kategorien er til og med laget med ribber på knær og ankler for en bedre passform og komfort når du er ute og koser deg.

Pass på at du tar med et par ekstra sett med ski termiske hvis du skal på en skiferie. Dine lange undertøy må vaskes etter noen dager bruk på grunn av hygieniske grunner - og lukt.