MENY
×

Tilbehør til Sko

  Filter
Merker

Alt sko tilbehør du trenger for å ta vare på skoene dine og holde dem friske og fine

Hvis du er på jakt etter sko tilbehør, er dette det rette stedet å starte. Vi har alt du trenger fra sko reparasjon goo til lisser, og tilogmed støvel oppvarmere for å holde føttene varme om vinteren.

Har du revet istykker eller laget et hull i ditt favoritt par sko? Bruk sko reparasjon Goo for å lappe hullene og skoene dine vil bli nesten like gode som nye. Du kan også utsette levetiden til skoene dine ved å impregnere dem, så de er beskyttet mot vann og fuktighet.

Hold skoene dine fine og friske etter at du har på seg dem hele dagen med desinfeksjonsspray eller friske skofiltre.

Skill deg ut fra massen med unike skolisser

Er skolissene dine slitne og slitt ut eller vil du bare skille deg ut fra mengden. Vi har både vanlige og elastiske skolisser. Fra vanlige hvite lisser til regnbuefarvede lisser og til og med LED-lysrør, som gjør at skoene dine lyser i mørket. Du finner alt her i vårt utvalg av tilbehør til sko.

I vårt blandede utvalg av tilbehør til sko finner du også en mengde tilbehør for når vinteren kommer. Fra sko spiker som reduserer risikoen for å falle på snø og is til sko oppvarmere for å varme opp skoene dine, slik at du kan holde varmen når du går ut i den kalde snøen.