×
MENY

Gear

Ekstremsportsutstyr og andre morsomme ting

Vi kjenner alle følelsen. Du sitter og ser deg rundt på nettet, og plutselig faller du over en gadget eller noe ekstremsportutstyr som gir deg hakeslepp. På SkatePro kjenner vi følelsen veldig godt, og når det skjer, prøver vi å få produktet inn i vårt sortiment, og det er i denne kategorien at du vanligvis finner denne typen produkt.

Hoppestokk, Segways og andre elektroniske fartøy, utendørs leker og drift trike er blant vårt nåværende utvalg - Men siden denne kategorien er veldig dynamisk, anbefaler vi at du kommer forbi fra tid til annen.

Den mest populære underkategorien i denne delen inneholder våre ulike kjøretøy. Vi forventer å utvide denne kategorien enda mer i nær fremtid, da markedet for personlig elektronisk transport har økt.

Både hyped og tidløse leker

Vi har også Diaboloer av forskjellige merker i forskjellig kvalitet, fordi diabolos er noen av de mest tidløse lekene som eksisterer, og de har vært populære i mange generasjoner. Det er også i denne kategorien at du finner forskjellige ramper, hopp og rails for skate relatert sport. Uansett om du er skateboarder, longboarder, blader, kjører sparkesykkel eller BMX, har vi utstyret til din egen skatepark.

Men hva med hoppestokken? Denne klassen av ekstremsportsutstyr har gjennomgått en massiv renessanse de siste par årene, og har blitt oppdatert så mye at brukeren nå kan lage store hopp og flips.