Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Free Thinker 18/19 Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Twin-snowboard fra Burton som kommer med camber (spann) under føttene, dette er et perfekt valg til dere snowboardkjørere som driver med all-mountain.

Burton har bygget dette Free Thinker -snowboardet med en medium til hard flex. Så dette er et board for dere ambisiøse snowboardkjørere som ønsker enestående stabilitet til lynraske økter - samt presise kraftoverføringer når det er tid for rides i parken.

Den spesialiserte lettvektede SuperFly II 700g trekjernen sørger for at de ulike områdene på boardet har den nødvendige flex som trengs på de spesifikke punktene, til enhver tid - slik at Free Thinker alltid yter på sitt beste.

Dette snowboardet kommer med Squeezebox -teknologien som gjør at boardet blir lett å kontrollere, det får massevis av pop og ekstra med energi. Squeezebox er en profilert kjerne som sikrer en umiddelbar respons i på boardets tip og tail.

Free Thinker er også laget med Carbon Highlights, dette er et lag med karbon som strekker langs hele lengden - dermed får du et snowboard med en kraftig redusert vekt og en perfekt vridningsstivhet.

Så hvis du er en allsidig snowboardkjører som ser på hele fjellet som din personlige lekeplass, da er dette snowboardet midt i blinken for deg.

Modell spesifikasjoner

ModellBredde
154cmStandard
157cmStandard
157WcmWide

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
6
Bindings system:
Channels
Form:
True Twin
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro