×
Meny

Hansker - Sparkesykler

  Filter
Størrelse

Hvorfor bruke sparkesykkel hansker?

Med hansker til sparkesykkel kan du beskytte dine hender, holde dem varme og forberede ditt grip. Selv de beste riders faller, når de står på sparkesykkel, og ofte vil man helt instinktivt tage fra med hænderne for at beskytte resten av kroppen. Hvis du har hansker på, kan du unngå hudafskrabninger på hænderne.

Utover kan du bruke hanskene til at holde hænderne varme, når et er kaldt. Mange hansker har dessuten ventilasjonshuller og er gjort i åndbare matrialer. Løbehjulshandsker kan også forberede ditt grip.

Forskjellige typer av hansker til sparkesykkel

Hansker til riders på sparkesykkel fås i forskjellige farver og stilarter, og de kan være en cool tilføjelse til ditt look. Mange moderne designs har en polstring, som hærdes, når den udsættes for slag.

Noen hansker er designet som cykelhandsker, hvor fingerspissene er eksponerede. Mange sparkesykkel hansker kan også brukes til andre sportsgrene som fx BMX.

Dessuten er som mange riders, som bruker håndleddsbeskyttere for at oppnå ennå bedre beskyttelse.

Hvis du gjerne vil have fat i noe mer beskyttelsesudstyr til sparkesykkel, kan du tjekke vores utvalg av hjelmer til sparkesykkel og knebeskytter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser