×
Meny

Tilbehør til Langrennski bindinger

Ski bindende skruer og annet tilbehør

Hvis du gjør et google-søk på ski bindinger, vil du bli blåst bort av forskjellige mengder av informasjon, og det vil ta deg mye tid å bli en ekspert på alle de forskjellige aspektene av ski bindingene. Hvis du har funnet veien til denne kategorien, vil du sannsynligvis allerede vite noe eller to om skibindinger.

I denne kategorien finner du en NIS plate. En NIS-plate er forut montert på noen ski, og det er normalt bare å montere NNN-bindinger. Du finner også forskjellige skibinding skruer, NIS monteringsplater og sns-adaptere.

Hvis du eier et par ski med en NIS-monteringsplate, som normalt bare er for å installere NNN-bindinger, men har kjøpt et par SNS-kompatible bindinger, kan du overvinne denne hindringen ved å installere en sns-adapter. Det er en liten investering, men hvis det betyr at du kan bruke favorittbindingene dine på favorittskiene, er det en god investering. Skibindings skruer for dette produktet vil bli inkludert i pakken.

Vær oppmerksom på flexoren

Dette er også kategorien, hvor du finner våre forskjellige flexorer for langrenn ski. Generelt er det to typer flexorer. En type som passer for skøyte-stil og en som er best for klassisk stil. Rottefella har designet Xcelerator Flexor, hvor du kan skifte mellom de to stilene på samme flexor. Denne Flexor er veldig brukbar og praktisk på lengre turer, hvor du vil minimere mengden utstyr og vekt du bærer i ryggsekken din.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser