×
Meny

3-Pak Beskyttelsessett

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Et beskyttelsessett inneholder albue-, kne-, og håndleddsbeskyttere

Det er ikke mange ting verre enn å avslutte en dag med skrapte knær eller en albue eller kanskje et knekt håndledd. De 3-pakkene i denne siden inkluderer beskyttelsesutstyr for knær, albuer og håndledd for å forhindre dette.

Når det kommer til beskyttende utstyr, er det ingen ting som heter kompromisser. Du vil ha toppnivå beskyttelse, og her på SkatePro er alt vårt utstyr blitt testet før det ender opp til salg på vår side og i våre butikker.

Våre 3-pakkesett sett er topp kvalitet, og når du er ute og prøver nye triks eller gjør høyhastighets racing, er det ingen unnskyldning for ikke å bruke det riktige beskyttelsesutstyret. Mens noen ryttere kan hevde at de ikke bruker beskyttende utstyr fordi de er veldig ubehagelige, er ikke dette tilfellet lengre,

Hvis vi går 10-15 år tilbake i tiden, dette kan være et faktum, men siden da har mye skjedd i både materiale og design. Materialene lar nå huden puste og leveres med forskjellige funksjoner som har som mål å maksimere luftstrøm og ventilasjon.

Når du arbeider på et nytt triks, er det alltid en god idé, og det kan til og med bare gi deg den ekstra selvtillit som gjør at du kan klare enda større stunts.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser