×
Meny

Kulelager til longboards

  Filter
Merker
Kulelager presisjon
Lager type
Spacers

Her finner du vårt utvalg av longboard-kulelagre eller longboard-bearings, som de også kalles. Vårt brede utvalg av kulelagre sikrer at du alltid finner det du leter etter, enten det er ABEC-3 eller ABEC-9 kulelager. Longboard kuler kan være en av de minste delene på longboard. Likevel er det en av de viktigste delene av longboard. Denne lille delen sikrer at hjulene roterer og du får en glatt rulle når du er på bordet ditt.

ABEC forklart

Noen av de langsgående kulelagrene du finner i denne kategorien har en ABEC-grad. Jo høyere grad, desto raskere er kulelageret. Men jo høyere grad, desto mindre holdbare er kulelageret. Derfor bør du vurdere typen longboarding du kjøper kulelager for. Noen av de longboard kulelagrene du finner i denne kategorien har ingen ABEC-grad, men dette betyr ikke at de er av dårlig kvalitet, tvert imot.

Hold dem i live!

Når du ser etter longboard-kulelager, se etter spacers hvis de ikke er inkludert i kulelagerpakken.
Ja, spacers kan bare se ut som "Små metallrør", men de har en svært viktig funksjon - de holder kulelagrene i live!

Så hva gjør spacere egentlig? Spacere holder kulelagrene på plass i hjulet. I tillegg forhindrer de at kulelagerene klemmer seg når mutteren er strammet.

Vi har mange slags spacers i forskjellige størrelser. Longboard spacers er vanligvis 10mm. Se vårt utvalg av spacers her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser