MENY
×

Sykkelhjelm Barn & Skatehjelm Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Innvendig mål
Størrelsesjusterbar
Sertifikater

En sykkelhjelm til barn er den viktigste beskyttelsen av alle når barnet begynner å sykle, skate eller kjøre på sparkesykkel.

Sykkelhjelm for barn eller skatehjelm for barn?

Sykkelhjelmer for barn og skatehjelm barn beskytter både hodet mot skader når du faller, men måten de beskytter på er i noen tilfeller forskjellige. Disse forskjellene er viktig å se opp for når du bestemmer deg for å kjøpe en ny barnehjelm. Veldig konsist, er den viktig forskjell beskrevet her:

  • En skatehjelm er laget for å tåle flere, mindre harde slag uten å gå i stykket
  • En hjelm er laget for å beskytte mot ett meget hardt slag, etter det går den i stykker

Det er lettere å falle og slå seg på f.eks et skateboard eller rulleskøyter, men når du faller, er det sjeldent et farlig fall enn hvis du velter på sykkel. På sykkel du sitter sikrere enn om du står på skateboard, og du kan også kjørere raskere. Derfor er det også fornuftig at skatehjelmer og sykkelhjelmer for barn så vel som voksne, må gå gjennom ulike tester og skaffe diverse godkjenninger. Har du en hjelm som bare er godkjent for skating som du bruker når du sykler, vil du mest sannsynlig være bedre beskyttet ved hjelp av en riktig sykkelhjelm.

Det finnes tester og sertifikater for hjelmer som kan brukes både for skating og sykling som EN 1078. En stor del av våre hjelmer har fått dette sertifikatet, så leter du etter en skatehjelm eller sykkelhjelm for barn, er SkatePro.no et godt sted å starte letingen.

Hvordan bør en sykkelhjelm for barn sitte?

For å oppnå best mulig beskyttelse, er en god passform avgjørende. Hvis barnet ditt rister på hans / hennes hode litt og hjelmen ikke beveger seg. er passformen ofte optimal. I tillegg, skal stroppene på hjelmen danne en Y-form rundt øret uten å berøre øret.

Alle sykkelhjelm barn kommer med padding for bedre passform og komfort. I tillegg kommer de fleste barnehjelmer med et justerbart lukkesystem i nakken for å sikre den riktige passform.

Hvis du fortsatt er i tvil om hvilken sykkelhjelm barn du bør velge, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice.