×
Meny

Skatehjelm til Barn

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Godt å vite

Bør barna mine bruke skatehjelm?

Enten barnet ditt nettopp har begynt å gå på rulleskøyter eller har gjort det lenge, regnes en skatehjelm for barn som den viktigste beskyttelsen. En hjelm kan beskytte dine kjære mot en alvorlig hjerne- eller hodeskade.

Forskjellig fra en sykkelhjelm, dekker skatehjelmer bakhodet for å unngå skader når de faller bakover på rulleskøyter. De har ekstra beskyttende skum under det harde plastskallet og utskiftbare polstringsstropper for optimal passform.

Hva ser jeg etter i en skatehjelm for barn?

En skatehjelm skal alltid sitte tett rundt hele hodet. Hjelmen bør ikke være for stor og ikke vrikke, da den kan bli feilplassert når den faller. En hjelm som er for stram kan forårsake ubehag og hodepine. For å finne den perfekte størrelsen, kan du måle barnets hode. For å gjøre det riktig, mål hodeomkretsen til barnet rett over øynene og ørene med et mykt målebånd. Ikke glem å sjekke størrelsesguiden for hver modell, siden hvert merke designer hjelmene sine litt annerledes.

Alle skatehjelmer for barn som selges i denne kategorien er sertifisert for skating, uansett hvilken stil barnet ditt foretrekker. I produktbeskrivelsene vil du se de vanligste sertifiseringsetikettene for EN, CPSC og ASTM. Uten å bli for teknisk, hvis hjelmen har en eller flere av disse sertifiseringene så er den trygt å bruke til rulleskøyter og skateboarding.

Hvis du er interessert i et komplett sett med beskyttelsesutstyr, kan du se våre Beskyttelse til Barn.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser