×
Meny

BMX Hjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

BMX Hjelm - hva er annerledes?

Det som er annerledes med en BMX Hjelm, er at de er spesifikt designet for å beskytte hodet ved BMX-kjøring uansett hvilken disiplin du kjører. En BMX Sykkelhjelm er ofte mer holdbar enn andre hjelmtyper, noe som betyr at de vil være mer motstandsdyktig ovenfor juling ved Freestyle BMX-kjøring.

Bruk av en BMX-hjelm er noe av de mest viktige du kan gjøre når du kjører BMX. Det bør absolutt være det første av beskyttelsesutstyr du anskaffer deg. Ikke bare holder en BMX-sykkelhjelm ditt hode trygt og godt - den vil også gi deg din selvtillit og trygghetsfølelse et boost som gjør svært godt for din videreutvikling - uansett kjørestil. For skikkelig beskyttelse, er det viktig at du bruker en hjelm med en tett og god passform.

Hvordan velger jeg en BMX Sykkelhjelm?

Hvilken hjelm du bør velge vil avhenge av hvilken BMX-disiplin du kjører. De vanligste hjelmtypene innen BMX er hva som kalles 'open face' og full face'. Open Face er hjelmer designet med et klassisk skate-look, disse brukes vanligvis for Freestyle BMX. Tøft og elegant design betyr at du kan se disse bli brukt innen en rekke andre idretter. Deres harde skalldesign resulterer i en lettvektet og slitesterk hjelm.

Full Face er hjelmer som gi mer beskyttelse enn Open Face. Full Face er også hjelmer som koster mer og er generelt tyngre. Disse hjelmene er vanlig å se innen BMX Racing - topp beskyttelse for både hode og ansikt.

Gjør deg klar for BMX-reisen, men ta en titt først på BMX-beskyttelsesutstyr.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser