×
Meny

BMX Hjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Innvendig mål

Godt å vite

Alle ryttere trenger en BMX Hjelm

BMX Hjelmer beskytter hodene til alle ekstreme ryttere som digger street, park, flatland og dirt. En annen god ting med en BMX Sykkelhjelm er at de gir et kraftig boost til trygghetsfølelsen, dette har en svært positiv effekt på selvtilliten din - noe som dermed resulterer i at du våger å presse grensene. Kort fortalt, en BMX Hjelm bidrar til raskere og bedre videreutvikling av ferdigheter.

Det er ikke bare amatører som bruker hjelmer for BMX, det samme gjør pro riders. De er også nemlig fullt klar over at et fall uten en BMX Hjelm, kan fort bety en hjernerystelse som vil gi et lengre skadeavbrekk.

Alle hjelmer for BMX som du finner her hos SkatePro, har et EN 1078 Sertifikat. Dette betyr at alle våre hjelmer er godkjente for både BMX, skating og sparkesykling.

Hvilken type BMX Sykkelhjelm velges til Racing?

En ting er en BMX Hjelm for Freestyle BMX, men hva skal du se etter når du skal kjøpe en hjelm for BMX Racing?

Innen Racing BMX, så er det vanlig å bruke en heldekkende BMX Hjelm Full Face. Denne hjelmtypen gir en svært god beskyttelse til hodeskalle og hjerne når du stormer rundt race-løypene.

Disse hjelmtypene finner du under vår hjelmkategori for BMX Race Hjelmer.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er i tvil om hvilken hjelm du skal velge, eventuelt om du har spørsmål angående sykkelhjelmer for BMX og Full Face BMX Hjelmer.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser