×
Meny

Undertøy / superundertøy

  Filter
Merker
Størrelse
Kjønn
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Et solidt undertøy legger til rette for en flott dag

Å holde det varmt og tør er viktig for en vellykket dag på fjellet. Superundertøy er innerste laget av klærne dine, når du er ute på ski, snøbrett eller vandrer i det kalde været. superundertøy består ofte av lange undertøy - vanligvis en t-skjorte med lange ermer og et par lange underbukser. Vi har et bredt utvalg av termiske produkter til menn og termaler for kvinner.

Å være tørr er nøkkelen

I motsetning til "normal" lange undertøy er superundertøy designet for å føre svetten og fuktigheten vekk fra kroppen din for å holde deg tørr. Videre vil de fleste termiske lange undertøyene du finner i denne kategorien ikke bare holde deg varm, men faktisk regulere temperaturen og noen av våre lange undertøy er til og med laget med ribber på knær og ankler for fin passform og komfort. Så det eneste du trenger å bekymre deg for er å ha det gøy ute i bakken. Vi anbefaler at du velger undertøy som er laget av syntetisk stoff, merinoull eller silke.

Stram passform

For å få den beste funksjonen ut av det superundertøyet, skal det sitte tett i under armhulene. Ellers kan fuktigheten ikke transporteres ut av plagget, og det vil forbli på huden din slik at du blir våt og fryser.

Hverdags bruk

Det er ikke bare når du er ute på bakkene at superundertøy kommer til nytte. På grunn av superundertøyets evne til å transportere fuktighet bort fra huden din og la kroppen din puste, er det også bra for når du er ute å løper eller sykler eller vandrer, eller bare bare jobbe ute.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser