×
Meny

Slalomstøvler herre

Herre|Dame|Barn
  Filter
Merker
Størrelse
Støvel bredde
Flex
Støveltype
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Slalomstøvler for herrer kan -og skal passe perfekt

Vi har alle hørt skrekkhistoriene til ferske nybegynnere som endte opp med såre vonde føtter etter bare et par timer med skikjøring. Noe som resulterte i at de måtte ta lange ufrivillige pauser og mistet verdifull tid i skianleggets løyper.

Disse situasjonene oppstår ofte når folk leier et par alpinstøvler som har blitt brukt av mange andre - og derfor ikke har den rette passformen lenger. Dette er jo (selvsagt) ikke et scenario som akkurat er ønskelig å oppleve på sin skiferie. For at man garantert skal kunne unngå dette, så er det helt nødvendig at man tar med et par egne alpinstøvler, med en perfekt passform for nettopp dine føtter.

Den ytre delen på alpinstøvler består av hardt plastskall, derfor er det viktig at innerstøvelen sørger for en god passform med høy komfort. Når alt kommer til alt, så har alpinstøvler 3 oppgaver: De skal være komfortable å ha på seg, holde føttene dine varme og til slutt kunne transportere dine kraftoverføringer ned til skiene.

Høy kvalitet betyr vanligvis en perfekt passform

Alpinstøvler av høy kvalitet vil alltid ha en god passform fra første stund, men de vil også gradvis tilpasse seg føttene over tid og da t.o.m. gi en enda bedre passform. Hos SkatePro har vi et stort utvalg av alpinstøvler til herrer, fra merker som b.la. Salomon, Nordica, Alpina og mange flere. Ta en titt selv!

Herre Alpinstøvler: Søk etter best mulig flex

Alpinstøvler har vanligvis et nummer inngravert i siden, f.eks. 90 eller 110. Dette er et nummer som faktisk viser støvlenes flex. Med flex menes støvlenes stivhet. Jo høyere et nummer er, desto mer tekniske ferdigheter kreves, Hvis du er en nybegynner, da anbefaler vi at du velger alpinstøvler med lavere flex, da får du rett og slett alpinstøvler som ville være mer tilgivende ovenfor feilberegninger.

Hvis du er usikker på hvilke alpinstøvler du vil gå for, da anbefaler vi at du tar en titt på vår guide for kjøp av alpinstøvler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser