MENY
×

Skistøvler herre

  Filter
Merker
Størrelse
Last
Flex
Støvel Kompatibilitet

Skistøvlene bør passe dine føtter perfekt.

Vi har alle hørt skrekkhistoriene til førstegangs skier som endte opp så ille i føttene etter bare et par timer med ski, noe som førte til at de tok lange ufrivillige pauser og mistet verdifull tid på skibakken.

Disse situasjonene oppstår ofte når folk leier et par skistøvler som har blitt brukt av mange andre og derfor ikke har den rette passformen lenger. Dette er (selvsagt) ikke et scenario som er ønskelig å oppleve på sin skiferie. For å unngå dette er det viktig at du tar med et par skistøvler som du sikkert har riktig passform for føttene dine.

Den ytre delen av en Alpine skistøvler består av et hardt plastskall og det er derfor viktig at innsiden har god passform og komfort. Kort sagt har skistøvlene tre jobber å utføre:

De skal være komfortable på seg mens føttene blir varme. I tillegg må de kunne overføre bevegelsene dine nedover himmelen.

Høy kvalitet tilsvarer normalt perfekt passform

Kvalitetsklær vil ha en god passform fra begynnelsen, men de vil også tilpasse seg føttene over tid for å gi en enda bedre passform. Vi har et stort utvalg støvler fra merkevarer som Salomon, Nordica, Alpina og mer. Sjekk det ut.

Hvis du er usikker på hvilke ski støvler du må velge, anbefaler vi at du sjekker ut vår Kjøpe ski støvler guide.